Stek Woon & Lifestyle Magazine
Woonstijl | Modern en Bohemian | Stek Magazine

Mijn woonstijl: Modern, industrieel en bohemian

Inspiratie opdoen voor je eigen huis, doe je gewoon door lekker binnen te kijken in andere huizen. Niets leuker dan een kijkje nemen hoe iemand woont en zijn of haar huis heeft ingericht. Vandaag geeft Natasja ons een kijkje in haar interieur en vertelt over haar woonstijl. Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen en daar iets over te vertellen? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina.

Ik mix en match allerlei stijlen en materialen net zolang tot het helemaal klopt!

Woonstijl | Modern en Bohemian | Stek Magazine

Huis en interieur van Natasja

Soort huis: 2 onder 1 kap
Soort bouw: Bestaande bouw
Woonoppervlak: 75 – 100 m2
Aantal kamers: 4
Instagram: @natasjabuijsinterieurstyling

Mijn woonstijl

Natasja woont in een twee onder één kap woning in Beusichem.  Natasja omschrijft haar woonstijl als Modern, industrieel en bohemian. “Als ik het in één woord moet samenvatten dan is eclectisch het meest van toepassing,” vertelt Natasja. “Ik houd van mix & match en combineer graag doorleefde meubels  met moderne, nieuwe meubels. Dit zorgt direct voor een fijne sfeer.”

Woonstijl | Modern en Bohemian | Stek Magazine

Interieuradviezen

Natasja is niet alleen dagelijks bezig met haar eigen interieur. Na een carrière in de accountancy besloot Natasja haar droom werkelijkheid te maken en van haar passie voor interieur ook haar werk te maken. Ze volgde een opleiding en studeerde af aan de Interieuracademie als interieurstylist. Ze geeft nu interieuradviezen aan zowel particulieren als bedrijven. Voor meer informatie neem je een kijkje op natasjabuijs.com

Woonstijl | Modern en Bohemian | Stek Magazine

Woonstijl | Modern en Bohemian | Stek Magazine

Dank je wel Natasja voor het delen van de foto’s!

Deel ook jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een leuke ingerichte woonkamer, een droomtuin, een mooie slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker. Je mag de foto’s ook sturen naar info@stekmagazine.nl Doe je mee?

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.