Stek Woon & Lifestyle Magazine
wooninspiratie

Wooninspiratie vind je in Stek Magazine

In deze eerste editie vol wooninspiratie gaan we back to basic. Want als de basis goed is, heb je alle ingrediënten in huis om een fantastisch thuis te bouwen. Van verbouwingsplannen tot het aankleden van de woonkamer: je vindt het allemaal in de eerste editie van 2022. En natuurlijk gaan we ook dit jaar ons huis iets ‘groener’ maken. In onze rubriek ‘Groen, Groener, Groenst’ zetten we de nieuwste duurzame designs tot de moestuin trends voor je op een rijtje. Zo kan je snel aan de slag met een goede woonstart.

Download jouw wooninspiratie

Nieuwsgierig geworden naar de stylingtrends voor 2022? Download dan snel de nieuwe editie van Stek Magazine in de bibliotheek van de app.

Wooninspiratie in Stek Magazine interieurapp

GRATIS interieurapp

Nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play. Er staat een bibliotheek vol edities voor je klaar zodat je altijd wooninspiratie bij de hand hebt: van de hal tot de zolder! De mooiste binnenkijkers, stylingtips voor een klassieke woonstijl, shoppinglist, woonideeën voor een stijlvol duurzaam interieur, filmpjes, design en de nieuwste woonmode vind je allemaal in Stek Magazine

In de nieuwe Stek Magazine editie 01-2022 o.a.:

  • In 5 stappen jouw woonkamer aankleden gestyled door Femke
  • Binnenkijken: De woonwens van Dennis en Silvia
  • Shoppen: 3 x decoratie voor aan de muur 
  • Up to date: 9 nieuwe nationale en internationale interieurdesigns
  • Groen, groen, groenst: van duurzaam ontwerp tot moestuin
  • Raambekleding kiezen? Ontdek de nieuwe houtcollectie van SUNWAY
  • Woonagenda met de leukste interieurbeurzen
  • 10 x verbouwen met hanige stappenplannen

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.