Stek Woon & Lifestyle Magazine

Woonideeën woonkamer nodig? Doe inspiratie op met prachtige binnenkijkers!

Niets leuker dan een kijkje nemen in andere huizen. Zo doe je leuke woonideeën voor bijvoorbeeld je woonkamer op. Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen en daar iets over te vertellen? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina. Vandaag geeft Hannah ons een kijkje in haar woning

Woonideeën woonkamer opdoen met binnenkijkers .

Huis en interieur van Hannah

Soort huis: hoekwoning
Soort bouw: bestaande bouw
Woonoppervlak: 75 – 100 m²
Aantal kamers: 5
Woonstijl: Scandinavisch, Industrieel & Bohemian
Instagram: @mevr.vanzon

Een goede locatie

Hannah woont met haar gezin in een eengezinswoning in Schoonhoven. Op Instagram is ze beter bekend als ‘mevr.vanzon’ en deelt ze mooie plaatjes van haar huis. “We hebben niet een mega groot huis,” vertelt Hannah. “Maar wel een huis op voor ons de beste locatie. Het is vlakbij school, winkels, een park en niet te vergeten: DE voetbal!”

Woonideeën woonkamer opdoen met binnenkijkers

Begin bij de basis

Toen Hannah de woning voor het eerst ging bekijken was het lang niet zo lekker licht als nu. “Ik kwam binnen en dacht ‘Help’,” vertelt Hannah. “Alles was oud, stoffig en vooral vol. We hebben meteen alles licht gemaakt, zoals de vloeren en de muren. Vanuit die basis zijn we begonnen met inrichten. Ik heb al meerdere stijlen gehad in ons huisje en het stylen houdt ook nooit op. Gelukkig maar want ik ben daar heel graag mee bezig!”

Rust in het interieur

Hannah vindt een bepaalde rust in het interieur heel belangrijk. “Dat vind ik zeker fijn,” zegt Hannah. “Zeker ook omdat het hier altijd hectisch is met mijn lieve mannetjes. De momenten dat ik echt geniet van ons huis zijn de momenten waar iedereen het naar zijn zin heeft, maar ook de momenten dat je alle kaarsjes aan hebt gedaan en je lekker met een dekentje op de bank ligt!”

Dank je wel Hannah voor het delen van jouw foto’s en het kijkje in jouw woning!

Deel ook jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker. Doe je mee?

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.