Stek Woon & Lifestyle Magazine

Van kluswoning naar mooi huis

Niets leuker dan een kijkje nemen in een ander mooi huis. Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen en daar iets over te vertellen? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina. Vandaag geeft Hester ons een kijkje in haar huis.

Van kluswoning naar prachtig licht huis

Mooi huis en interieur van Hester

Soort huis: 2 onder 1 kap
Soort bouw: jaren 30
Woonoppervlak: 75 – 100 m²
Aantal kamers: 4
Woonstijl: Scandinavisch
Instagram: @hes.v.k

Zelf opgeknapt

Hester woont samen met haar man en twee jongens (0 en 2 jaar) in een 2 onder 1 kap woning in Friesland. Hester over haar woning: “Toen we deze kluswoning kochten, kon ik niet wachten om het te mogen inrichten. Mijn man heeft het helemaal zelf opgeknapt.”

Kluswoning

 

Scandinavisch ingericht

Hester houdt van de Scandinavische woonstijl. “Ik heb alle kamers in onze woning Scandinavisch ingericht,” vertelt Hester. “Ik heb gekozen voor een basis van zwart en wit, hout en natuurtinten. Dit heb ik aangevuld met (aarde)groen en okergeel.” Het geheel is een prachtig plaatje geworden!

Licht huis met Scandinavische inrichting

Licht huis met Scandinavische inrichting

Licht huis met Scandinavische inrichting Licht huis met Scandinavische inrichting Licht huis met Scandinavische inrichting

Licht huis met Scandinavische inrichting

Licht huis met Scandinavische inrichting | BabykamerLicht huis met Scandinavische inrichting | Kinderkamer Licht huis met Scandinavische inrichting | Kinderkamer

Dank je wel Hester voor het delen van jouw foto’s en het kijkje in jouw woning!

Deel ook jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker. Doe je mee?

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.