Stek Woon & Lifestyle Magazine

Studentenkamer ingericht met vintage

Niets leuker dan een kijkje nemen in andere huizen. Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen en daar iets over te vertellen? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina. Vandaag geeft Macy ons een kijkje in haar studentenkamer.

Studentenkamer mooi inrichten

Huis en interieur van Macy

Soort huis: benedenwoning
Soort bouw: nieuwbouw
Woonoppervlak: 0 – 50 m²
Aantal kamers: 1
Woonstijl: Scandinavisch, Bohemian & Botanisch
Website: gewoonmacy.nl
Instagram: @gewoonmacy

Mooi ingerichte studentenkamer

Studentenkamer mooi inrichten

Mooi ingerichte studentenkamer

Dat een studentenkamer ook heel stylish verantwoord ingericht kan worden bewijst Macy. Ze woont in een nieuwbouw benedenwoning waar ze de beschikking heeft over een kamer. Macy over haar woonruimte: “Ik heb tot mijn grote spijt nog niet de beschikking over een echt huis maar wel over een studentenkamer. Ergens moet je beginnen toch? In de afgelopen jaren is mijn liefde voor interieur gestaag gegroeid. Ik ben gek op wit en houd dan ook enorm van de Scandinavische stijl.”

Mooi ingerichte studentenkamer Mooi ingerichte studentenkamer

Gek op vintage

Naast de Scandinavische woonstijl is Macy helemaal weg van vintage. “Ik ben inderdaad gek op vintage”, vertelt Macy. ” Wel tot ergenis van mijn familie en vriend die ik overal mee naar toe sleep. Regelmatig vind ik weer iets bij opa en oma op zolder of scoor ik iets op marktplaats of in de kringloopwinkel. Aangezien mijn budget als student maar beperkt is komt mijn liefde voor vintage goed uit.

Uiteraard zou ik nog graag een aantal dingen anders hebben gezien. Maar ik weet ook dat ik mijn kamer van 18m2 niet super lang meer zal hebben. Dus heel veel geld zal ik ook niet meer investeren. Maar in spullen is het natuurlijk geen probleem want die verhuis ik gewoon mee!”

Mooi ingerichte studentenkamer Mooi ingerichte studentenkamer Mooi ingerichte studentenkamer met vintage

Dank je wel Macy voor het delen van jouw foto’s en het kijkje in jouw woning!

Deel ook jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker. Doe je mee?

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.