Stek Woon & Lifestyle Magazine

Binnenkijken in een heerlijk licht huis

Niets leuker dan een kijkje nemen in andere huizen. Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen en daar iets over te vertellen? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina. Vandaag geeft Esther ons een kijkje in haar huis.

Huis en interieur van Esther

Soort huis: 2 onder 1 kap
Soort bouw: nieuwbouw
Woonoppervlak: 75 – 100 m²
Aantal kamers: 4
Woonstijl: Scandinavisch
Instagram: @wonenaandegentiaan

Licht huis

Esther woont in een 2 onder 1 kap woning in Friesland. Het is haar eerste koopwoning en het is een heerlijk licht huis. Ze is een echte interieur junkie en deelt graag de mooiste plaatjes van huis op Instagram. Esther woont aan de Gentiaan en heeft haar Instagram account dan ook de toepasselijke naam ‘wonenaandegentiaan’ genoemd. “De liefde voor interieur heb ik van mijn ouders overgenomen,” vertelt Esther.  “Ik ben dus altijd bezig met het stylen van onze woning.”

Licht huis met Scandinavische inrichting | Houten wandrek

 

Ik ben zelf gek op mijn wandrek van steigerhout. Deze style ik dan ook regelmatig helemaal opnieuw.

Licht huis met zwart, grijs, wit en hout | Scandinavische stijl Licht huis met zwart, grijs, wit en hout | Scandinavische stijl

Esther omschrijft haar woonstijl als Scandinavisch. Een fijn licht huis in de tinten, zwart, wit, grijs en warm hout. Zelfs de hond past perfect in het plaatje 😉 Ze houdt van leuke quotes en kaartjes en dat zie je ook regelmatig terug in haar interieur.

Licht huis met zwart, grijs, wit en hout | Scandinavische stijl Licht huis met zwart, grijs, wit en hout | Scandinavische stijl

Dank je wel Esther voor het delen van jouw foto’s en het kijkje in jouw huis.

Deel ook jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker. Doe je mee?

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.