Stek Woon & Lifestyle Magazine

Verliefd op ons eerste huis

Niets leuker dan een kijkje nemen in andere huizen. Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen en daar iets over te vertellen? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina. Vandaag geeft Sanne ons een kijkje in haar huis. Het is haar eerste huis samen waar ze heel trots op is. En terecht! Ze heeft het prachtig ingericht.

Verliefd op ons eerste huis | Binnenkijken

Huis en interieur van Sanne

Soort huis: beneden- en bovenwoning
Soort bouw: bestaande bouw
Woonoppervlak: 50 – 75 m²
Aantal kamers: 3
Woonstijl: Scandinavisch & Botanisch
Instagram: @lille.hus

Woonstijl: Scandinavisch & Botanisch

Ons eerste huis samen

Sanne woont in een huurhuis in Enschede. Sanne over haar huis: “Wij wonen hier sinds mei 2015, wat tevens ons eerste echte huisje samen is. Het is een appartement met twee verdiepingen en een ruim balkon (op het zuiden!). We wonen op loopafstand van het centrum. De eerste keer dat wij het huis gingen bezichtigen was het verre van onze smaak. De muren hadden allemaal een andere felle kleur en boven in de slaapkamers waren heel veel lagen behang met daarop een barokprint. Daar werden we niet echt vrolijk van. We maakten gauw alles wit. Daardoor leek het ineens een stuk frisser en groter.

“Elke keer als ik weer binnenkom denk ik; Wat is het hier mooi! Ja, ik ben echt verliefd op ons eerste huisje samen!”

Ook voor de vloer hebben we gekozen voor wit laminaat. Vond het heel spannend, maar heb er geen seconde spijt van gehad! Ik houd van rust en lichte natuurlijke tinten. Ik ben wel echt een plantenfreak geworden. Eigenlijk wil ik er nog wel veel meer, maar weet niet waar ik ze kwijt moet! Ik ben echt onwijs trots op mijn huisje.”

Dank je wel Sanne voor het delen van jouw foto’s en het kijkje in jouw woning!

Deel ook jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker. Doe je mee?

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.