Stek Woon & Lifestyle Magazine

Binnengluren bij Jolien: Mix van Scandinavisch en bohemian

Niets leuker dan binnengluren om leuke wooninspiratie op te doen. Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen en daar iets over te vertellen? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina. Vandaag geeft Jolien ons een kijkje in haar huis.

Huis en interieur van Jolien

Soort huis: 2 onder 1 kap
Soort bouw: bestaande bouw
Woonoppervlak: 75 – 100 m²
Aantal kamers: 5
Woonstijl: Scandinavisch, Bohemian
Instagram: @jolie.wonen

Ruimte en rust

Jolien woont in een jaren ’80’2-onder-1-kap woning in Enschede. Jolien over haar huis: “De woning is uitgebouwd aan de achterkant waardoor het ruimte en rust uitstraalt. Over de breedte van de tuin hebben wij onlangs een overkapping laten plaatsen en daardoor de woning met de tuin één gemaakt.”

Binnengluren: verschillende stijlen combineren

Scandinavische woonstijl

Stijlen combineren

Jolien houdt van verschillende woonstijlen en combineert die graag met elkaar. “Ik hou enorm van natuurtinten zoals grijs, wit en hout!,” vertelt Jolien.  “Uiteraard accentueer ik graag met zwart. Ik doe dat wel heel subtiel maar zo krijg je wel de nodige contrast. Dit straalt rust uit, met een stoer tintje. De stijlen Scandinavisch en Boho probeer ik op mijn manier te combineren. Vroeger hield ik enorm van de landelijke stijl maar door de jaren heen is de inrichting toch wat strakker geworden. Doordat het een jaren ’80’ woning is kun je ook eigenlijk ale kanten op qua stijl! Het huis kan het hebben!”

Dank je wel Jolien voor het delen van jouw foto’s en het kijkje in jouw huis!

Deel jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker. Doe je mee?

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.