Stek Woon & Lifestyle Magazine
Forbo Allura | Stek Magazine

Upgrade je huis met een nieuwe vloer!

Soms wil je iets extra’s doen voor je huis. Of je vloer is gewoon aan vervanging toe. Kies dan voor een nieuwe vloer die helemaal past bij jouw woonstijl. Allura van Forbo heeft veel keuze in hout- en steenlook vloeren. Die zijn praktisch en niet van echt te onderscheiden. Geen enkele andere pvc stroken- en tegelcollectie is zo veelzijdig als Allura.

Een nieuwe vloer | Forbo Flooring | Stek Magazine

Rustgevend, comfortabel en praktisch

In je huis kom je tot rust. De dag begint met een ontbijtje, de ochtendzon en een muziekje op de achtergrond. Dat is zo’n moment dat alles in huis klopt. Bij zo’n rustgevende plek hoort ook een rustgevend interieur, met een mooie nieuwe vloer. Allura pvc stroken bijvoorbeeld. Je hebt veel keuze in kleuren, formaten en legpatronen zoals halfsteens, wildverband, visgraat of Hongaarse punt. Ze zijn allemaal zo natuurgetrouw dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. En ook nog eens heerlijk comfortabel en praktisch. Over deze vloer hoef je je geen zorgen te maken, daar mag op geleefd worden!

Een nieuwe vloer | Forbo Flooring | Stek Magazine

Je hebt veel keuze in kleuren, formaten en legpatronen zoals halfsteens, wildverband, visgraat of Hongaarse punt. Bestel gratis een staal van een Forbo vloer via de stalenservice.

Van visgraat tot tegels

Het fijne van de Allura collectie is dat deze bestaat uit 24 verschillende dessins: hout en steen. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals lange, brede of smalle planken, Hongaarse punt, visgraat, stroken en tegels. Een aantal dessins is ook verkrijgbaar in loslegsystemen. Denk bijvoorbeeld aan Click Pro, Flex en Ease. Die kun je makkelijk verwijderen en opnieuw gebruiken als je ooit een nieuwe vloer wilt of bijvoorbeeld gaat verhuizen. Als je een vloer wilt die prachtig en praktisch is, is dit het moment om voor Allura te gaan.

Gemaakt met Hollandse passie

Naast mooi en praktisch is Allura ook een duurzaam product. Het is 100% Dutch design, want we ontwerpen het in Nederland. En dat niet alleen, de vloeren worden ook in Nederland gemaakt. In Coevorden om precies te zijn. Zo kunnen we snel inspelen op de nieuwste trends en kleuren. En we besparen veel transportkosten, waarmee we het milieu een goede dienst bewijzen.

Mooi blijft mooi

Allura is niet alleen mooi in het begin, maar ook heel makkelijk mooi te houden. Daarvoor zorgt de PUR-finish. Die beschermt ook tegen krassen en slijtage. En omdat we heel zeker zijn van onze vloeren, krijg je maar liefst 15 jaar garantie. Zo kun je onbeperkt genieten van jouw vloer.

Een nieuwe vloer | Forbo Flooring | Stek Magazine

Warme voeten

Anders dan hout of steen, voelt Allura direct comfortabel aan. Dat zit ‘m in de isolerende werking. Allura is bovendien ideaal voor vloerverwarming en vloerkoeling. Nooit meer koude voeten dus.

Strak in vorm

We hebben veel aandacht besteed aan maat-vastheid. Dankzij de unieke flextechnologie blijft Allura strak in vorm. Zo strak dat je Allura door het hele huis kunt leggen. Dus ook in de keuken en elke andere ruimte. En stoelpoot-indrukken (of die van hoge hakken) zijn verleden tijd. Jouw vloer blijft mooi!

Stil

Allura dempt contactgeluid. De vloer zorgt letterlijk voor een stiller huis. En dat is ook iets waar papa’s en mama’s blij van worden. Want stil spelen bestaat niet.

Levensecht

Allura stroken en tegels zijn niet van echt te onderscheiden. Elke strook en tegel is uniek. Het natuurlijke reliëf, de v-groef en matte afwerking zorgen daarvoor. Je ziet en voelt aan alles de kwaliteit. Zo heb je een natuurlijke look en tegelijkertijd het gemak in onderhoud.

Een nieuwe vloer | Forbo Flooring | Stek Magazine

Anders dan hout of steen, voelt Allura direct comfortabel aan. Dat zit ‘m in de isolerende werking. Allura is bovendien ideaal voor vloerverwarming en vloerkoeling. Nooit meer koude voeten dus.

Een nieuwe vloer | Forbo Flooring | Stek Magazine

Strookt met het milieu

Wil je een steentje bijdragen aan de toekomst? Dat doe je zeker als je een Allura vloer aanschaft. Je krijgt namelijk 15 jaar garantie. En dat is belangrijk, want een lange levensduur bespaart grondstoffen. Ook het eenvoudige onderhoud draagt bij aan het milieu: minder stofzuigen, minder water en ph-neutrale schoonmaakmiddelen… dat telt allemaal mee. Daarnaast is Allura goed te recyclen. De vloeren worden ook nog eens gemaakt met behulp van 100% groene stroom. Bovendien is Allura 100% ftalaatvrij en produceren we het volgens Nederlandse richtlijnen conform Reach. De loslegvarianten kun je eenvoudig meenemen en hergebruiken. Zo weet je zeker dat je de beste en meest duurzame vloer in huis haalt. Love Life dus.

Een nieuwe vloer | Forbo Flooring | Stek Magazine

Ook het eenvoudige onderhoud draagt bij aan het milieu: minder stofzuigen, minder water en ph-neutrale schoonmaakmiddelen… dat telt allemaal mee.

Een vloer uitkiezen | Forbo | Stek Magazine

Vloerplanner

Twijfel je nog tussen een mooie zwarte visgraat vloer of een betonlook? Of wil je weten of jouw droomvloer wel past bij de kleur op de muur van je woonkamer? Met onze verbeterde vloerplanner upload je heel makkelijk en zonder extra kosten je eigen foto’s. Zo zie je meteen welke vloer het beste past in jouw interieur.

Bestel een gratis staal

Via onze stalenservice bestel je snel en eenvoudig gratis stalen. Stalen geven je een goed idee van hoe jouw toekomstige Forbo vloer eruitziet.

Meer weten of een gratis staal bestellen? www.forbo-flooring.nl
Enthousiast? Ga dan snel naar een dealer in de buurt.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.