Stek Woon & Lifestyle Magazine
Douglas & Jones ONE by ONE hal

Douglas & Jones tegelseries voor een fraaie entree

De eerste kennismaking met een huis begint bij de voordeur. Maak van je hal jouw visitekaartje. Met de tegelseries van Douglas & Jones zorg je voor een fraaie entree. De keuze is oneindig groot. Van XXL tot mozaïek. Van licht tot donker en van mat tot sprankelend. Het resultaat is altijd mooi en praktisch. En dat laatste is natuurlijk wel zo plezierig voor de hal. Tevreden over jouw mooie entree? Dan wil je dit perfecte plaatje natuurlijk ook in de woonkamer. Zo ontstaat er meteen een mooi geheel. Wandel maar mee naar binnen en laat je inspireren!

Van hal naar woonkamer

De juiste balans in jouw huis, begint bij de keuze van materialen en kleuren. Door in meerdere ruimtes voor dezelfde vloer te kiezen ontstaat er meteen een harmonieus geheel. We lichten vier prachtige tegelseries van Douglas & Jones voor je uit om je te laten zien hoe je jouw hal en woonkamer met elkaar verbindt. 

Tegelseries van Douglas & Jones | Stek Magazine

ONE BY ONE

Voor een indrukwekkende entree kies je ook voor een indrukwekkend formaat tegel. De nieuwe tegel-collectie One by One van Douglas & Jones biedt tegels van maar liefst 100 x 100 cm. Eén tegel is dus een vierkante meter. Voor een ruime hal en woonkamer is deze tegel ideaal. Door het grote formaat heb je minder tegels nodig en ook minder voegen waardoor het een rustig geheel is. Natuurlijk heb je ook de keuze uit diverse prachtige kleuren en afwerkingen. Allemaal even fraai!

“De serie Scrape van vtwonen by Douglas & Jones geeft je hal een prachtig doorleefde basis met de look van een ‘stagefloor’.”

Tegelseries van Douglas & Jones | Stek Magazine
Tegelseries van Douglas & Jones | Stek Magazine

SCRAPE

Een tegelvloer geeft elke ruimte direct een moderne look. Met de tegelserie Scrape kun je kiezen uit verschillende basistinten van licht tot donker. En niet alleen voor de vloer. Deze fraaie tegels vormen ook een mooi geheel wanneer je ze combineert met een gedeelte van de wand. Zeker in de hal is dit natuurlijk heel praktisch. Want tegels zijn ideaal in onderhoud en in een handomdraai lekker fris en schoon. Niets fijner dan een schoon en opgeruimd gevoel zodra je jouw woning binnenstapt!

Tegelseries van Douglas & Jones | Stek Magazine

Mix & Match!

Naast de genoemde tegels biedt Douglas & Jones nog veel meer prachtige series. Ook de GIANT Tile, Woodstone en Metals vormen een prachtige basis voor jouw hal en woonkamer. Welke stijl je ook wenst, van hout- tot betonlook, alle series hebben een natuurlijke uitstraling en de praktische voordelen van tegels. Ontdek alle series in de handige configurator. Mix & match net zo lang totdat je jouw perfecte plaatje hebt.

Ontdek alle tegels in de configurator

“Met de serie Concrete van vtwonen by Douglas & Jones geniet je van de natuurlijke uitstraling van beton en profiteer je van de voordelen van tegels!”

Tegelseries van Douglas & Jones | Stek Magazine
Tegelseries van Douglas & Jones | Stek Magazine

vtwonentegels by Douglas & Jones CONCRETE

De look van beton en het voordeel van tegels. Dat is de Concrete serie van vtwonen by Douglas & Jones. De serie Concrete is een natuurgetrouwe betonserie met een industrieel tintje. In haar matte, natuurlijke kleurschakeringen zorgen deze tegels voor een stoer en strak eindresultaat. Voor een neutrale maar sfeervolle basis die waar dan ook in huis welkom is.

Strak en sfeervol typeren de serie LOFT van vtwonen by Douglas & Jones.

vtwonentegels by Douglas & Jones LOFT

De serie LOFT is ook een prachtige serie om diverse ruimtes in huis een stijlvolle basis te geven. De tegels hebben een neutrale betonlook met een industriële touch. Dat maakt van elke hal en woonkamer een strak maar tegelijk ook sfeervol geheel. Je hebt de keuze uit verschillende grijstinten van licht tot donker. Hiermee kun je ook een mooi contrast maken tussen vloeren en wanden.

Van licht tot donker van hout- tot betonlook. Met de tegelseries van Douglas & Jones heb je altijd een mooi en praktisch resultaat. Voor elke ruimte in huis.

Klik hier voor meer informatie over de tegelseries van Douglas & Jones.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.