Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stil, sterk en natuurgetrouw | Stek Magazine

PVC vloer: Stil, sterk en natuurgetrouw

Een mooie vloer vormt de basis van elke ruimte. Wil je graag de natuurlijke uitstraling van hout maar wel de voordelen van PVC? Dan is de nieuwe LayRed® PVC vloer van Moduleo de perfecte keuze. En of je nu een nieuwbouw huis hebt of een oud pand, deze vloer zorgt voor een mooi strak vloeroppervlak.

PVC vloer: Hout met karakter

De LayRed® collectie is nu uitgebreid met ‘embossed in register’. Het embossed in register proces brengt de kleinste details van elk houtdessin tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur kun je de diepte van de houtnerven en knoesten zien én voelen. De PVC vloer is natuurgetrouw en authentiek want je ziet en voelt de structuur van het houtpatroon. Elke nerf heeft diepte, elke knoest weerspiegelt het karakter van het hout. En de collectie is zo uitgebreid dat je voor elke woonstijl een vloer vindt die bij jou past.

LayRed® PVC vloer van Moduleo | Stek Magazine
LayRed® PVC vloer van Moduleo
LayRed® PVC vloer van Moduleo

LayRed® Mountain Oak

Deze serie van de LayRed® ‘embossed in register’ collectie brengt warmte en sfeer in elke ruimte in huis. Met de verweerde look en klassieke dessin past deze vloer in veel interieurstijlen. Meer informatie: LayRed® Mountain Oak

LayRed® PVC vloer van Moduleo

Slimme vloer

Het unieke aan Moduleo LayRed® is de geïntegreerde ondervloer. Dat maakt de vloer extra stevig en ideaal om eventuele oneffenheden op te vangen. Zonder vooraf te egaliseren kun je de LayRed® over iedere bestaande vloer leggen. Omdat de vloer 100% waterdicht is, kan de vloer ook zonder problemen in de badkamer en keuken gelegd worden.

Moduleo LayRed® is de stilste vloer in zijn categorie. De akoestische bovenlaag garandeert minimaal geluid bij het lopen. Zo is LayRed® de stilste vloer in zijn categorie die ook nog heerlijk zacht en warm aanvoelt. Ook ideaal dus voor een appartement of bovenverdieping.

LayRed® PVC vloer van Moduleo
Moduleo vloer
LayRed® PVC vloer van Moduleo

LayRed® Sierra Oak

Deze prachtige serie in de LayRed® ‘embossed in register’ collectie heeft de natuurlijke uitstraling van oude eiken planken. Zichtbaar én voelbaar. Meer informatie: LayRed® Sierra Oak

De LayRed® collectie ‘embossed in register’ brengt de kleinste details van elk houtdessin tot leven. Een prachtige en praktische vloer voor elke ruimte in huis!

Keuzes

Laat je creativiteit de vrije loop en kies een vloer die indruk maakt. Naast houtdessins heeft de LayRed® collectie ook prachtige steendessins met een natuurgetrouwe uitstraling. Neem voor alle mogelijkheden een kijkje op de website van Moduleo of ga aan de slag met de Room Visualiser.

Bekijk ook deze binnenkijker met Moduleo PVC vloer LayRed®

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.