Stek Woon & Lifestyle Magazine
Transform: de nieuwste Moduleo tegeldessins

Transform: de nieuwste Moduleo tegeldessins

Badkamers anno nu vragen om vloeren die praktisch zijn. Maar ze moeten vooral ook comfortabel aanvoelen en perfect passen bij wastafels, wandbekleding, bad, douche en accessoires. Een hoogwaardige vinylvloer van Moduleo biedt de oplossing. Ontdek de vier nieuwste dessins van de Transform collectie.

Jura Stone

Eén van de vier nieuwe collecties is Jura stone. Dit tegeldessin is gebaseerd op een natuurlijke kalksteen, aangevuld met vier nieuwe kleuren. Van cool grey tot warm taupe. Dit dessin is alleen verkrijgbaar in XL-formaat. En dat is alleen maar een voordeel! De XL-tegel zorgt voor weinig voegen en lange, strakke lijnen. Resultaat: een rustig geheel en een optisch veel grotere badkamer.

Collectie Moduleo Transform Jura Stone

Bekijk de collectie Jura Stone

Moduleo Transform Brushed Metal

Brushed Metal

Metallics zijn hot, maar niet de meest voor de hand liggende keuze voor de badkamervloer. Gelukkig heb je met de brushed metal vloer van Moduleo de look van geborsteld metaal met de voordelen van vinyl. De slijtvaste toplaag van 0,55 mm dik en de speciale coating Protectonite®, beschermt de vloer tegen vocht en maakt hem dus ideaal voor in de badkamer. Laat je een keer een flesje badolie omvallen? Geen probleem! Het materiaal is ook vlekbestendig en makkelijk schoon te maken. Alleen in de doucheruimte zelf zijn PVC tegels niet geschikt.

Collectie Moduleo Transform Brushed Metal

Bekijk de collectie Brushed Metal

Moduleo Transform Azuriet

Azuriet

Jouw eigen badkamer in hotelstijl? Een moderne uitstraling met een vleugje allure? Dat unieke effect creëert Moduleo met glitters in het dessin van Azuriet. Zowel als XL-tegel beschikbaar als in een kleiner tegeldessin. Met de drie nieuw toegevoegde grijstinten tover je jouw badkamer eenvoudig om tot een ruimte waar een hotel jaloers van wordt.

Collectie Moduleo Transform Azuriet

Bekijk de collectie Azuriet

Moduleo Transform Desert-Stone

Desert stone

Geef je badkamer een snelle make-over met een industriële uitstraling. Hoe? Je hoeft alleen de vloer te vervangen met de nieuwe collectie Desert stone. Een vlakke betonlook in vijf grijstinten: tijdloos en neutraal. Ideaal voor een make-over maar ook bij een complete renovatie. De vloer is dun en soepel en kan daarom gebruikt worden op bestaande vloeren. Als die egaal en drukvast is natuurlijk. Eventueel ook in combinatie met vloerverwarming toepasbaar. Desert stone is alleen verkrijgbaar in de XL-variant.

Collectie Moduleo Transform Desert-Stone

Bekijk de collectie Desert Stone

Meer weten over Moduleo? Neem dan een kijkje op: moduleomoods.com
Vind een Moduleo dealer bij jou in de buurt: moduleo.nl/dealers

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.