Stek Woon & Lifestyle Magazine
Design om op te leven

Design om op te leven

Een mooie vloer bepaalt de uitstraling van je huis. Hij moet dus mooi zijn, maar je moet er ook lekker op kunnen leven. Een vloer van Novilon is er zo eentje: design om op te leven. Laat je inspireren door één van de vier Novilon-sferen: beton, hout, abstract en vtwonen. En ontdek welke het beste bij jou past. Love life Novilon.

Een Novilon-vloer ziet er prachtig uit en is ook nog eens tegen alles bestand. Kom maar op met die stiften, pizza’s, en voetbalvriendjes. Jouw yogaclubje uitnodigen? Er is keuze genoeg voor een sfeer die bij jou past. En je bent verzekerd van een solide basis want behalve Dutch design is Novilon ook onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam.

De vier sferen van Novilon

De collectie van Novilon is onderverdeeld in vier verschillende sferen: beton, hout, abstract en vtwonen. Welke stijl past het beste bij jou en jouw interieur? Bekijk ze allemaal.

1. Beton om op te leven

Voor een egaal en strak beeld is de vloer met betonlook van Novilon ideaal. Beton is stoer en aaibaar tegelijk. En sterk, want iedere Novilon-vloer is van nature slijtvast. Bekijk de collectie Novilon Prima.

Hout om op te leven

2. Hout om op te leven

De voordelen van hout zonder de nadelen: dat haal je in huis met deze vloer. De planken hebben een levensecht reliëf en zijn verkrijgbaar in naturel, vergrijsd of white wash. En vloerverwarming is geen enkel probleem. Bekijk de collectie Novilon Viva Hout.

3. Abstract om op te leven

Zoveel mensen, zoveel smaken. Zoek je een bijzondere, geraffineerde of juist trendy vloer? Bekijk dan eens de Abstract-collectie van Novilon. En profiteer onder andere van makkelijk onderhoud en 15 jaar garantie. Bekijk de collectie Novilon Bella.

vtwonen om op te leven

4. vtwonen om op te leven

Wauw! Samen ontwikkeld door de designers van Novilon en het team van vtwonen. Dat moet wel een prachtige vloer opleveren. Even eigentijds als veelzijdig. Comfortabel, stil en eenvoudig te onderhouden. Bekijk de collectie Novilon vtwonen.

Design om op te dansen

Hoe fijn is dat? Een vloer waarop je zorgeloos kunt feesten. Aanleidingen zijn er genoeg. Novilon kan je party aan. Het is sterk, het dempt contactgeluid en schoonmaken is zo gepiept. En voor muziek hebben we ook gezorgd. De uitnodigingen kunnen de deur uit. Love Life! Bekijk de playlists.

Design om op te picknicken

Buiten is het 7 graden en morgen heb je een kinderfeestje… Wat dacht je van een picknick? Binnen! Op de vloer. Dat wordt vast leuk. Zeker met een paar lekkere en gezonde gerechtjes. Maak je geen zorgen over de vloer, Novilon kan een knoeiboel moeiteloos aan. Schoonmaken is geen enkel probleem.
Love Life! Bekijk de recepten.

Design om op te fitnessen

Fit aan je dag beginnen. Daarvoor heb je geen sportschool nodig. Dat kan ook in huis, op een een vloer van Novilon. Die voelt lekker warm aan, veert een beetje en kan tegen een stootje. Met de workout pak je alle spieren aan. En uptempo is het nog een cardio workout ook. Love Life! Bekijk de workouts.

Design om op te levenDesign om op te leven

Van Nederlandse bodem

Novilon wordt geproduceerd in Coevorden. In een moderne fabriek waar al decennia lang met veel vakmanschap Novilon wordt gefabriceerd. En niet alleen met vakmanschap, maar ook op een duurzame manier. Productie met groene stroom, recycling is regel en alle producten voldoen aan de Nederlandse en Europese milieu eisen. Novilon wordt ontworpen door Nederlandse ontwerpers. Een kwalitatieve vloer met unieke en aansprekende designs. Van moderne betonkleuren tot warme houtdessins. Mooi en verantwoord!

Meer inspiratie, vloerplanner en gratis stalen?

Ga naar lovelife-forbo.nl/novilon voor de vloerplanner, de gratis stalenservice en de Novilon brochure. Hierin vind je nog veel meer inspiratie, alle collecties in geuren en kleuren, design om op te picknicken, te fitnessen en te dansen én het antwoord op de meest gestelde vragen.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.