Stek Woon & Lifestyle Magazine

Mooi en milieuvriendelijk: Moduleo Moods

We kiezen en kopen steeds bewuster. Zo kun je ook in het interieur rekening houden met het milieu en kiezen voor duurzame materialen. Met een Moduleo vloer, haal je niet alleen een mooie duurzame basis in huis voor je interieur maar draag je ook bij aan het milieu. Met de nieuwe Moduleo Moods collectie kan je bovendien eindeloos combineren en meer dan 110 prachtige vloerdesigns creëren. Mooi en milieuvriendelijk dus!

Kies jouw mood

Of je nu houdt van een klassiek elegant interieur, een strak design of de dynamiek van patronen: in de Moods collectie vind je altijd een vloer die bij jou past. In de Moods studio kun je tien creatieve en unieke formaten combineren met een selectie steen- en hout-texturen uit de assortimenten Transform en Impress Je vindt vast een combinatie die past bij de mood van jouw interieur.

Mix & match

De eerste groep speciale formaten zijn de Rectangulars: een groep planken gebaseerd op rechthoeken met een verhouding van 4 op 1 in een set bijpassende afmetingen. De rechthoekige planken zijn precies de helft, het dubbele of een derde van andere planken. Daardoor is een maximale flexibiliteit en compatibiliteit gegarandeerd om harmonieuze vloerpatronen te creëren. Mix & match erop los!

Gewaagde patronen

Wordt jouw vloer een ware eyecatcher? Ga dan voor de tweede groep speciale formaten: de geometrics. Deze bestaat uit drie vormen die in elkaar passen in schuine hoeken om een eenheid van ingewikkelde en gewaagde kaleidoscopische patronen te creëren.

Traditionele legmethode

Moduleo® Moods-vloeren worden gelegd volgens de traditionele Dryback-methode. De tegels van speciaal formaat worden met een speciale lijm op een grondig voorbereid oppervlak gelijmd dat hard, droog en foutloos is. Voor gedetailleerde installatie- en onderhoudsinstructies, bezoek “Informatie en advies” op de Moduleo® website.

Moduleo® Moods unieke formaten

Moduleo legpatronen

1. Slim plank
2. Small plank
3. Short plank
4. Medium plank
5. Standard plank
6. Chevron
7. Diamond
8. Hexagon
9. Triangle
 

Drie keer mooi

Met Moduleo haal je allereerst een mooie vloer in huis die lang meegaat. Nog mooier is dat je hiermee ook bijdraagt aan het milieu. Alle producten van Moduleo® worden gerecycleerd en bevatten tot 50% gerecycleerd materiaal. Bovendien is tot 40% van de energie die verbruikt wordt tijdens het productieproces afkomstig van drie windturbines die gebouwd werden in de speciaal daarvoor opgerichte milieuvriendelijke fabriek in Avelgem, België. En een derde mooie bijkomstigheid zijn de vele voordelen van deze luxe vinylvloeren: waterbestendig, kras- en vlekbestendig, geluids- en warmte-absorberend, slipvast en last but not least: gemakkelijk schoon te maken.

Ga aan de slag met de Moods Room Visualiser!

Met zo’n breed assortiment kan het wel eens moeilijk zijn om de juiste vloer te kiezen. Moduleo biedt daarom de Moods Room Visualiser. Met deze tool breng je je ideeën tot leven. Experimenteer met patronen, kleurcombinaties en verschillende kamers totdat het ontwerp precies is wat je zoekt. Open the Moods Room Visualiser.

Meer weten over Moduleo? Neem dan een kijkje op: moduleomoods.com
Vind een Moduleo dealer bij jou in de buurt: moduleo.nl/dealers

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.