Stek Woon & Lifestyle Magazine
Slimme tips voor een prachtige overgang

Slimme tips voor een prachtige overgang

Er zijn tal van mogelijkheden om jouw tuin of terras ook te laten aansluiten op jouw interieur. Belangrijke sfeermakers zijn uiteraard de tuintegels. Je kunt kiezen voor dezelfde materialen als binnen voor een ruimtelijk effect of juist voor een verrassende combinatie. Daarin is een veelvoud van mogelijkheden om een prachtig geheel te maken. We zetten de drie slimste tips voor je op een rijtje.

Tip #1: Keuze van de materialen

Begin met een lijstje te maken van de materialen die je binnen hebt gebruikt. Voor een mooi geheel laat je die materialen ook buiten terug-komen. Een betonlook van vtwonen beton by Douglas & Jones in de woonkamer combineert bijvoorbeeld mooi met de Mold tegel uit de vtwonen buitentegelcollectie. Heb je binnen voor de nodige warmte gecombineerd met hout? Kies dan ook voor een mooie houten tuinset voor een prachtig geheel.

Betonlook voor binnen

Tegels voor buiten

Tip #2: De perfecte stijl

Je vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Bedenk goed welke stijl bij jou past. Houd je van landelijk of juist modern? Met tegels kun je ook gemakkelijk een stijl combineren. Kies bijvoorbeeld binnen voor de houtlook tegels en combineer het buiten met één van de sprankelende dessins. Wil je in totaal een wat meer stoere uitstraling? Combineer dan de houtlook binnen met de industriële betonlook buiten. Zo geef je met de look buiten ook een boost aan je interieur binnen.

Tegels voor binnen

Tegels voor buiten

Tip #3: Mix & match

Nu je een lijstje hebt met de materialen en de sfeer die je wil uitstralen is het tijd om de perfecte match te maken. De tegel configurator helpt je daarbij een handje. Mix & match erop los en vind je perfecte tegel voor buiten die helemaal past bij jouw interieur.

Open de configurator

Meer informatie over de tegelcollecties van vtwonenbuitentegels: vtwonenbuitentegels.nl

Reageer