Stek Woon & Lifestyle Magazine
Basic Beton by Douglas & Jones

Beton in een nieuw jasje

Met Basic Beton krijgt je huis strakke, naadloze en stijlvolle wanden en vloeren. Met de look & feel van beton, maar dan anders. Stijlvol en onderscheidend op bijna iedere plek in huis. Verkrijgbaar in vijf mooie tinten.

Basic met een twist

Basic Beton van vtwonen beton by Douglas & Jones kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd, direct op een geschikte ondergrond. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid. Hetzelfde geldt voor de afwerking van wanden, die hiervoor voldoende vlak zijn voorbereid voor een mooi strak resultaat. Als je wil kan in overleg met de verwerker ook structuur in de afwerklaag worden aangebracht. Het resultaat: unieke wanddecoratie op bijna iedere plek in huis. En altijd een matching vloer!

Kleuren vtwonen beton by Douglas & Jones

vtwonen Basic Beton
Kleuren Zinc, Mud, Ash, Rubber en Vulcano

Beton in een nieuw jasje

Industriële touch voor badkamer

Ook fraai voor in de badkamer, de robuuste tegelserie Mold uit de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones. In vier mooie kleuren en verschillende formaten, ieder met de kenmerkende uitstraling van beton. Perfect voor de nieuwe badkamertrend met industriële touch. Ga je liever voor industrieel gecombineerd met hout? Dan is de serie Mold Timber echt iets voor jou: een combinatie van hout en beton in een keramische plank van 30 x 120 cm. Geschikt voor wand of vloer. Je gehele badkamer strakker dan ooit afwerken? Kies dan in de douche voor de bijpassende douchetegel, een grootformaat tegel & compleet drainsysteem ineen! Voor een stoere, strakke badkamer waar je écht tot rust kunt komen.

Mold Timber

Mold Timber Cement
Kleur Cement – 29,7×120 cm

Mold Timber Grit
Kleur Grit – 29,7×120 cm

Mold Timber Basalt
Kleur Basalt – 29,7×120 cm

Mold

Mold tegel
Kleur Concrete – 70x70cm, Kleur Cement – 70×70 en 90x90cm, Kleur Grit – 70x70cm en Kleur Basalt – 70×70 en 90x90cm

Douchetegel en drainsysteem ineen

Mold douchetegel
Kleur Concrete – XL 90×90, Kleur Cement – XL 90×90 en XXL 135x90cm, Kleur Grit – XL 90×90 en XXL 135x90cm en Kleur Basalt – XL 90×90

Beton in een nieuw jasje

Mix & match

Of je nu gaat voor modern en strak, stoer en robuust of juist een natuurlijke uitstraling: binnen de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones vind je altijd de tegel die past in jouw plaatje. In de kleur of het formaat die je zoekt. Zo mix en match je de ideale combinatie bij elkaar. Wil je je badkamer optisch groter laten lijken? Ga dan voor Mold XL tegel op de vloer en combineer met Mold Timber tegel op de wanden.

Open de configurator

Voor meer informatie over vtwonen tegels by Douglas & Jones: vtwonentegels.nl

1 reactie

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.