Stek Woon & Lifestyle Magazine
DSC

Stylen met bloemen

Verse bloemen in huis is altijd fijn. En met zelfs één roos kun je al iets moois neerzetten. Wij kozen voor een styling in zachte tinten zoals lichtroze. Weet jij de betekenis van roze rozen? Roze staat voor geluk, dankbaarheid en zuiverheid. We zetten de betekenis van de andere kleuren even voor je op een rijtje:

  • Rood: liefde en respect
  • Wit: echte liefde, puur, waardigheid
  • Roze: geluk, dankbaarheid, zuiverheid
  • Oranje: verlangen, waardering, sympathie
  • Geel: intieme vriendschap, verbondenheid

Bloemen combineren
Rozen combineren ook mooi met andere bloemen. Tip: Kies eens wat verschillende bloemen uit in dezelfde kleuren zoals bijvoorbeeld pastelkleuren. Een groene tak, blad of pluim past daar ook mooi bij.

roze met koper

Koper met roze
Met één roos heb je al een kunstwerkje op zich. Lichtroze combineert mooi met wit en koper. Zo heb je met een paar simpele accessoires en één bloem al een fijn stukje groen in huis.

bloemen pasteltinten

 

Kies losse bloemen
Naast de roos doen ook Gerbera’s het in hun eentje goed. Je hebt hier ook verschillende soorten in. Tip: Koop je bloemen los bij een goede bloemenwinkel. Er is er vast wel eentje bij jou in de buurt. Zo kan je met een minimum budget toch elke week wat verse bloemen op tafel zetten.

bloemen combineren

Wil je meer leuke bloemenfeitjes weten of inspiratie over bloemen? Neem dan een kijkje op mooiwatbloemendoen.nl of bekijk onze andere stylingtips met bloemen in bohemian stijl, bloemen in kleine vaasjes en een combinatie van vazen. Wil je je vaasjes oppimpen? Bekijk dan ook onze DIY vaasjes verven en decoreren met Youtube filmpje en stappenplan.

bloemen combineren

 

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover