Stek Woon & Lifestyle Magazine
Moodboard breien en haken van woonaccessoires | Stek Magazine

Breien van woonaccessoires

Heb jij dat ook wel eens, dat je iets in je hoofd hebt maar het nergens kan vinden? De oplossing? Ga zelf aan de slag met het breien van woonaccessoires! Steeds meer mensen gaan handwerken want dit is weer helemaal in! Als je het breien of haken eenmaal onder de knie hebt is het heel eenvoudig.

Breien is hot

Door het toepassen van oude ambachten, wordt er weer gezorgd voor nieuwe, frisse ideeën! Het vertrouwde beeld van moeders en grootmoeders die aan het haken, breien en borduren zijn, geeft een warm gevoel. En dat gevoel willen we graag terugzien in huis. Harde materialen maken plaats voor zachte materialen. Doe met dit moodboard inspiratie op voor het haken en breien van woonaccessoires. Vind je het heel leuk om alles voor je interieur zelf te maken? Neem dan ook een kijkje op onze DIY pagina waar je filmpjes en stappenplannen vindt van een draadlamp tot een bureau.

Moodboard breien van woonaccessoires | Stek Magazine

Breien van woonaccessoires

Uiteraard zijn er ook mooie eyecatchers te koop zoals deze krukjes van Claire Anne O’Brien of de gehaakte bank van KennethCobonpue. Maar het is natuurlijk nog leuker wanneer je kunt zeggen: ‘Die poef? Die heb ik zelf gemaakt’. Meer inspiratie vind je ook op ons Pinterest Board Breien

 

 

 

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.