Stek Woon & Lifestyle Magazine
Kruidenpotjes met krijtbordverf

DIY kruidenpotten met krijtbordverf

Verse kruiden kunnen niet ontbreken in je keuken. Met deze simpele leuke DIY kruidenpotten met krijtbordverf, worden deze verse kruiden een echte eyecatcher in je keuken! Benieuwd hoe ik ze maak? In dit filmpje laat ik het je zien. Hieronder kun je het stappenplan en de materialen nog eens nalezen.

Benodigdheden kruidenpotten met krijtbordverf:

  • Krijtbordverf
  • Roerstokje
  • Kwast
  • Verfblik nieuw (verkrijgbaar bij de bouwmarkt zoals Praxis)
  • Krijtjes

Stap 1

Roer het potje krijtbordverf goed door. Ik gebruik zwarte krijtbordverf maar je kan het ook in andere kleurtjes kopen.

Stap 2

Verf het verfblik tot de rand met krijtbordverf. Doe er niet teveel verf op want anders loopt de verf uit en krijg je lelijke druipers. Het is goed dekkende verf, je hoeft dus maar een beetje te gebruiken! Met één laagje ben je al klaar. Kruidenpotten met krijtbordverf Stap 3 Laat het verfblik goed drogen. Stap 4 Als het verfblik goed droog is kun je een leuk tekst op het blik gaan schrijven. Bijvoorbeeld: ‘Bieslook’, ‘Tomaatjes’ etcetera. Nu je kruidenplant in het blik stoppen en klaar is je nieuwe kruidenpot voor in de keuken! Kruidenpotten met krijtbordverf Abonneer je nu op ons DIY YouTube kanaal.

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.