Stek Woon & Lifestyle Magazine
Raambekleding in jouw woonstijl

Raambekleding in jouw woonstijl

Weet je dat raambekleding een grote sfeermaker is in je interieur? Vaak bedenk je eerst hoe je hele interieur eruit moet zien: welke kleur op de muur, hoe moet de vloer eruit zien, plofbank of strakke bank, stoere of chique eettafel?

De keus voor raambekleding wordt vaak als laatste gemaakt, terwijl dit heel bepalend is voor de sfeer in je huis. Met raambekleding kun je de lichtinval perfect regelen en binnenshuis een heerlijke zomerse sfeer creëren.

Scandinavische woonstijl

In de Scandinavische woonstijl passen veel typen raambekleding. Houten jaloezieën zijn bijvoorbeeld heel mooi. In puur wit of juist in een mooie houtkleur, passend bij de poten van je bank of tafel. Duette® Shades zijn decoratief en veelzijdig en voegen warmte toe aan je interieur, terwijl ze tegelijkertijd letterlijk de zomerwarmte uit je huis weren.

Industriële woonstijl

Ga jij voor de industriële woonstijl? Overweeg dan eens verticale jaloezieën. Deze hebben een stoer karakter en versterken de industriële sfeer van jouw interieur. Maar ook horizontale jaloezieën in metallic kleuren of zwarte Duette® Shades doen het goed in deze woonstijl.

Design

Staat jouw huis vol design? Dan doen de strakke types als horizontale jaloezieën of paneelgordijnen het goed.

City chique woonstijl

Is wit met een beetje bling meer jouw stijl? Een verrassende keuze zijn dan Woodweave blinds, maar toch passen deze geweven houten vouwgordijnen prachtig in de City Chique stijl.

Landelijke woonstijl

Hou je van de landelijke stijl? Dan passen houten jaloezieën prachtig. Deze geven nog meer warmte aan je interieur. Maar ook vouwgordijnen, gemaakt van luchtige linnens of juist rijke warme stoffen voegen iets extra’s toe aan je landelijke interieur.

Kortom, voor iedere woonstijl is er passende SUNWAY® raambekleding. Voor meer inspiratie kun je terecht in de SUNWAY® showroom of op www.sunway.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.