Stek Woon & Lifestyle Magazine
Jouw stijl, jouw raamdecoratie

Jouw stijl, jouw raamdecoratie

Is er een mooier seizoen dan de lente? Terwijl je heerlijk van je cappuccino nipt, geniet je op de bank van de eerste zonnestralen. Maar wel op jouw manier natuurlijk. Met raambekleding kun je de lichtinval in huis goed regelen en daarmee de perfecte voorjaarssfeer creëren. Maar welke raambekleding past in jouw interieur? SUNWAY® Exclusieve Raambekleding helpt je op weg met een handig stappenplan.

Stappenplan:

1. Interieurstijl

Hoe woon jij? Of je nu fan bent van de Scandinavische woonstijl, in een strak interieur woont of gaat voor landelijke gezelligheid: voor alle interieurstijlen is passende raambekleding te vinden. Houten jaloezieën geven warmte aan jouw Scandinavische woonkamer, terwijl strakke aluminium jaloezieën met een designkoof prachtig staan in jouw designinterieur. En vouwgordijnen? Die passen perfect in een landelijk interieur.

2. Kleur

Hoe groot is jouw leefruimte en hoeveel lichtinval heb je? Lichte kleuren maken een ruimte optisch groter. Pastelkleuren maken een ruimte fris en vrolijk. Naturellen brengen rust in een ruimte.

3. Functionaliteit

Wat moet je raambekleding doen? Misschien wil je raambekleding die het licht mooi filtert en sfeer toevoegt aan je interieur. Of werk je vaak met een beeldscherm en moet hinderlijk zonlicht worden geweerd. Voor al deze “problemen” biedt SUNWAY® een oplossing. Een slaapkamer goed verduisteren? Of besparen op je energiekosten? Het kan allemaal.

4. Raamtype

Voor welk raam zoek je raambekleding? Zoek je iets voor een grote raampartij of schuifpui? Denk dan eens aan paneelgordijnen. Heb je een raam met een afwijkende vorm, zoals een driehoek-raam of een rond raam? Duette® & Plissé Shades passen perfect in “lastige” ramen.

5. Bediening

Welk type bediening moet jouw raambekleding hebben? Wil je lekker vanuit je luie stoel de lichtinval regelen? Kies dan voor een van de vele elektrische bedieningen. Heb je kleine kinderen? Kies dan bijvoorbeeld voor een koordloze bediening zodat kinderen er niet verstrikt in raken. Overigens is alle SUNWAY® raambekleding veilig voor kinderen.

Sunway kleurwissel

6. Inspiratie opdoen

Kijk voor sfeerbeelden in het online fotoalbum. Of speel met verschillende producten en kleuren in onze DigiStudio.

7. Naar de SUNWAY® Showroom

Heb je al een idee over de mogelijkheden voor jouw interieur? Ga dan naar de SUNWAY® Showroom bij jou in de buurt. Hier kun je alle collecties bekijken en producten in het echt zien en voelen. En natuurlijk krijg je hier persoonlijk advies van de expert. De SUNWAY® dealer komt jouw ramen opmeten en zorgt ervoor dat jouw nieuwe raambekleding straks perfect hangt.

Klik hier voor een SUNWAY® Showroom bij jou in de buurt.

Tip

Kijk goed of jouw raam naar binnen of naar buiten opent. Houd rekening met raambeslag. Afhankelijk daarvan wordt de raambekleding in of op het kozijn geplaatst.

Sunway neer

Kijk op de website voor de complete collectie van SUNWAY®: www.sunway.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.