Stek Woon & Lifestyle Magazine
Sunway raamdecoratie

Raambekleding in een nieuw jasje

In de oktober woonmaand staat de raamdecoratie klassieker “horizontale aluminium jaloezieën” centraal bij SUNWAY. Maar dan in een nieuw en modern jasje. Halverwege de vorige eeuw kwamen de eerste aluminium jaloezieën op de markt. Misschien hadden je (groot)ouders vroeger nog de ouderwetse aluminium horizontale jaloezieën in groen, blauw of beige. Veel keuze was er toen niet. Dat is nu wel anders.

Alle kleuren van de regenboog

De tijd van één kleur wit, één kleur grijs en één kleur beige is voorbij. SUNWAY biedt horizontale jaloezieën in alle kleuren van de regenboog. Trendkleuren als Denimblauw, vergrijsd groen of mosterdgeel passen helemaal in de moderne interieurtrends. Ook metallics in zilver, koper en goud zijn mogelijk, evenals pastels en knalkleuren voor kinderkamers. De naturel collectie biedt kleuren van sneeuwwit tot steenkoolzwart en alle tinten daartussen in. Er is altijd een passende kleur voor iedere ruimte.

Raambekleding in een nieuw jasje

Raambekleding in een nieuw jasje

Fraaie finishes

Aluminium saai en koud? Verre van! Vandaag de dag kun je aluminium jaloezieën met de mooiste finishes krijgen. Supermat, zijdemat of glanzend, suède finish, glimmertjes, stoer geborsteld aluminium of geperforeerd behoren allemaal tot de mogelijkheden. Zo creëer je raambekleding met jouw persoonlijke touch.

Verschillende lamelbreedtes

SUNWAY® horizontale jaloezieën zijn leverbaar in 4 lamelbreedtes:

  • 16 mm, elegant en subtiel
  • 25 mm, tijdloos mooi
  • 50 mm, in combinatie met ladderband een echte designklassieker
  • 70 mm, voor een robuuste uitstraling

Verder kun je kiezen uit klassiek ladderkoord of ladderband, van smal tot breed.

Horizontale jaloezieën zijn geschikt voor het hele huis

Horizontale jaloezieën zijn geschikt voor elke ruimte in huis. In je woonkamer zorgen ze voor de perfecte lichtinval overdag en ’s avonds sluit je ze en zorgen ze voor sfeer en privacy. In de keuken en badkamer zijn ze decoratief én praktisch, want vlekken verwijder je makkelijk en snel en ze blijven mooi in vochtige ruimtes. Ze vrolijken kinderkamers op en zorgen dat zomerwarmte en zomers avondlicht worden geweerd, zodat kinderen ook in de zomer rustig kunnen slapen. Ook voor bijzondere ramen zoals dakramen of ramen met schuine zijdes zijn ze goed toepasbaar.

Kindveiligheid boven alles

Naast de standaard koordbediening zijn er ook de elektrische bediening, handgreep-, of kettingbediening.

Bekijk de video horizontale jaloezieën

Kindveiligheid staat bij SUNWAY® voorop. Alle bedieningsvormen zijn dan ook veilig voor kinderen. Nieuw is het break-away kettingsysteem. Als er een gewicht van meer dan 6 kilo aan de ketting hangt, valt het hele kettingmechanisme uit de jaloezie. Zo kunnen kinderen niet verstrikt raken in de ketting, terwijl ze aan het spelen zijn.

Bekijk de video kindveiligheid

Bijzondere modellen

Rechttoe-rechtaan is verleden tijd. Neem bijvoorbeeld de Design jaloezie of Duoview. De Design jaloezie heeft een strakke moderne look met designelementen als een aluminium koof, strakke aluminium onderlat en tuimelstang.

Raambekleding in een nieuw jasje

Bij het Duoview model kun je het onderste deel van de jaloezie openen en het bovenste deel sluiten, of andersom. Dit is ideaal als je een werkplek bij het raam hebt. Ook in de slaapkamer is dit handig. Het geeft je veel flexibiliteit om je lichtinval en privacy te regelen. Ook Top down/Bottom up behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kan je het bovenste deel van de jaloezie in het geheel laten zakken, waardoor je voor optimale lichtinval kunt kiezen, op het moment dat jij dat wilt.

Najaarsactie

Bij aankoop van SUNWAY® horizontale jaloezieën, Duette® en plissé shades of vouwgordijnen krijg je de Top down/Bottom up optie gratis. Deze actie loopt tot en met 26 november 2017. Meer informatie over de najaarsactie.

Raambekleding in een nieuw jasje

Raambekleding in een nieuw jasje

Geïnspireerd? Kom zelf de mogelijkheden bekijken bij een SUNWAY® showroom bij jou in de buurt. Daar kun je ook alle andere raambekleding van SUNWAY® bekijken.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.