Stek Woon & Lifestyle Magazine

Pvc visgraat vloer

Wil je de prachtige uitstraling van een houten vloer, maar het praktisch voordeel van een moderne pvc vloer? Een pvc visgraat vloer Roobol is dan een goed alternatief op een recht gelegde vloer. Het is een populair alternatief en bovendien een tijdloze klassieker in vele woningen. Je kunt het visgraatmotief, afhankelijk van kleur, ook eindeloos combineren met veel interieurstijlen zoals klassiek, landelijk of juist modern. Kan de vloer van jouw woning wel een renovatie gebruiken of zit er simpelweg nog geen vloer in? Een pvc visgraat vloer biedt naast een prachtige uitstraling nog veel meer voordelen!

pvc visgraatvloer van roobol reviews

Waarom kies je voor een pvc visgraat vloer?

Een visgraatvloer is verkrijgbaar in veel verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan eiken, vinyl of laminaat. Tegenwoordig is de pvc visgraat vloer een zeer populair alternatief en dat is niet voor niets. Dat heeft vooral te maken met de eigenschappen van pvc zelf.

Eenvoudig te reinigen en houdt goed warmte vast

Zo is een pvc visgraat vloer eenvoudig te reinigen en daarom bijzonder onderhoudsvriendelijk. Voor de mensen die vloerverwarming gaan aanleggen of al hebben is vloer van pvc een bijzonder goede combinatie. De vloer is goed bestemd tegen warmte en behoudt tevens deze warmte goed vast.

pvc visgraatvloer van roobol kopen

Geluidsreducerend en kleurvast

De pvc visgraat vloer zie je in veel woningen teruggekomen, maar in het bijzonder in appartementen. Dat komt doordat pvc geluidsreducerende eigenschappen heeft en dat is wel zo fijn in een vrij gehorig appartementencomplex. Een ander voordeel van pvc is dat het een kleurvast materiaal betreft. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over eventuele verkleuring na verloop van tijd.

Slijtvast, duurzaam en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De meest belangrijke voordelen waarom je kiest voor een pvc visgraat vloer, is de slijtvastheid en duurzaamheid van pvc, maar ook de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een vloer gaat gemiddeld minimaal 30 jaar mee en daar kunnen de meeste vloeren niet tegenop.

pvc visgraat vloer van roobol kopen

Voor wie is de pvc visgraat vloer ideaal?

De pvc visgraat is voor iedere woning wel een goede oplossing, maar bepaalde doelgroepen hebben extra baat bij de vele voordelen die komen kijken bij pvc. Zo is de vloer bijzonder onderhoudsvriendelijk en dat maakt het zeer populair onder senioren. Senioren zitten uiteraard niet te wachten op een vloer die veel onderhoud vergt. Ook is de prijs voor senioren vaak niet een probleem. Naast senioren is de pvc visgraat ook populair onder starters en dat komt door de prijs-kwaliteitverhouding. De vloer gaat simpelweg een zeer lange tijd mee en dat maakt het een aantrekkelijke keuze!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.