Stek Woon & Lifestyle Magazine
Zwart en wit badkamer | Stek Magazine

Paint Library: Black & White

Met Paint Library Monochrome is er een nieuwe collectie van zes subtiele zwart-wit combinaties. Perfect afgestemd zodat ze samen gebruikt kunnen worden voor een chique en harmonieus geheel.

Paint Library Monochrome: Black & White | Stek Magazine

Wittinten

Elke wittint van Paint Library Monochrome is met zorg geselecteerd op zijn veelzijdigheid. De zes verschillende witten kunnen overal toegepast worden. Ze zijn even overtuigend als effen witaccenten. 

Paint Library Monochrome: Black & White | Stek Magazine
Paint Library Monochrome: Black & White | Stek Magazine
Paint Library Monochrome: Black & White | Stek Magazine

Zwarttinten

Elke Monochrome zwarttint is met veel aandacht uitgezocht zodat deze gecombineerd kan worden met zijn monochrome partner. Hierdoor wordt het samenspel van licht en ruimte in een kamer flink veranderd. Terwijl het tegelijkertijd moeiteloos bestaande materialen en oppervlakken combineert.

Zwarte badkamermuur | Stek Magazine
Zwarte muur woonkamer | Stek Magazine

Paint Library Monochrome zwart & wit

Elk zwart-wit paar heeft eenzelfde kleur uit het ‘Original’ kleurenpalet. Deze wordt naast de zwart-wit combinaties getoond. Je kunt kiezen uit zes verschillende ondertonen. Dat zijn oker, roze, warm grijs, koel grijs, blauw en groen. 

Verf van Paper Library | Stek Magazine
Verf van Paper Library | Stek Magazine

In veel elegante interieurs, zowel oud als nieuw, zijn zwart-wit kleurenschema’s gebruikt. Met als doel om met een minimale inspanning een maximaal effect te bereiken. Subtiele combinaties van de ‘Monochrome’ kleurenkaart voorkomen onplezierige, harde contrasten van puur gitzwart en te helder wit. – Marketing Director Ruth Mottershead

De collectie is in september 2019 geïntroduceerd. Paint & Paper Library verf is te koop bij diverse verf- en behangspeciaalzaken en online op www.paintandpaperlibrary.com Bekijk hier nog meer verfinspiratie

1 reactie

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.