Stek Woon & Lifestyle Magazine

Moduleo LayRed vloert elke uitdaging

De nieuwe PVC vloer van Moduleo vloert elke uitdaging. De uitgebreide collectie bevat planken en tegels met realistische hout- en steendessins. Allemaal verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kleuren. En ongeëvenaard sterk. Maak daarom kennis met Moduleo LayRed. Als je overigens tussen 1 en 31 oktober minimum 65 m² LayRed aankoopt, ontvang je een gratis JBL headphone

Moduleo Layred pc vloer | Stek Magazine

Super praktisch: Moduleo LayRed

Ook praktisch kan Moduleo LayRed elk interieur aan. Zo zijn de planken en tegels sterk genoeg om verschillen in de ondervloer te overbruggen. Daarbij zijn ze elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen. Je klikt de vloer eenvoudig en sterk in elkaar dus dat kan je gemakkelijk zelf doen. En de geïntegreerde ondervloer zorgt voor een nog snellere installatie. Je legt de LayRed vloer over iedere bestaande vloer zonder vooraf te egaliseren. Omdat de vloer 100% waterdicht is kan de vloer ook zonder problemen in badkamer en keuken worden gelegd.

Moduleo Layred pc vloer | Stek Magazine
Moduleo Layred pc vloer | Stek Magazine

Fijne vloer

Moduleo LayRed is de stilste vloer in zijn categorie. De akoestische bovenlaag garandeert minimaal geluid bij het lopen. Zo is LayRed de stilste vloer in zijn categorie die ook nog heerlijk zacht en warm aanvoelt. Verder is het oppervlak slijtvast en bestand tegen hakken, vlekken en meubelpoten. Hiermee tackelt Moduleo LayRed alle uitdagingen die gepaard gaan met het bouwen of verbouwen van een huis. En ook nog met een levenslange garantie.

Bekijk ook de video op You Tube of ga voor meer informatie naar moduleo.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.