Stek Woon & Lifestyle Magazine
vtwonen designbeurs 2019

vt wonen&design beurs 2019

Van 1 tot en met 6 oktober was de RAI omgetoverd tot één groot woonfeest. En omdat vtwonen 55 jaar bestaat waren er dit keer maar liefst 3 inspiratiehuizen op de vt wonen&design beurs. We geven je alvast de interieurtrends mee voor 2020. En we lichten twee badkamers uit die te zien waren in de huizen. Allebei met een totaal andere sfeer en stijl.

vt wonen&design beurs 2019 | Stek Magazine

Trends op vt wonen&design beurs

Op de vt wonen&design beurs zie je volop dat aarde tinten dé trend op kleurgebied is. Dit geeft een zacht, warm en comfortabel gevoel. Als je het wat pittiger wilt, zijn de spicy colors uit India een mooie combinatie. Goud als accent zie je overal. Als pootjes onder een stoel, als knopje aan een lamp. In glans of mat. Heel chique. Gebrand hout is hot, shades in het plafond, op de vloer of als raamdecoratie zie je steeds meer. Domotica om zaken in en rond je huis per app te kunnen bedienen is niet meer weg te denken. En heel leuk is de revival van oude modellen in een nieuw jasje. Vaak ter gelegenheid van een jubileum trekken merken een oud model speakers, prullenbak of bank van de plank en geven daar een nieuwe twist aan. Old meets new zagen we dan ook volop op de vt wonen&design beurs.

vt wonen&design beurs 2019 | Stek Magazine

Green house

Groots wonen in een compact huis van 80 m²? Stylisten Fietje Bruijn en Marianne Luning lieten in hun Green house op de vt wonen&design beurs zien hoe je dat doet. In het Green huis speelt, hoe kan het ook anders, groen een grote rol. De muren in verschillende groentinten zijn prachtig in combinatie met de spectaculaire buitenmuren van donker gebrand hout. Dit interieur is met lef samengesteld.

vt wonen&design beurs green house | Stek Magazine

Het is een huis vol statements. Ik noem het een bold beauty. Er ligt bijvoorbeeld een mix aan bijzondere vloeren: een zwarte visgraatvloer, maar ook een natuurlijke groene vloer. – Stylist Marianne Luning

vt wonen&design beurs badkamer | Stek Magazine
Badkamer zwarte tegels | Stek Magazine

Zwarte badkamer

In de Green house op de vt wonen&design beurs zien we als verlengde van de slaapkamer een prachtige badkamer. Ook de trend om een hotelstijl bad- en slaapkamer te creëren blijven we terugzien. Deze badkamer is voorzien van stijlvolle vtwonen tegels van Douglas & Jones. Op de vloer: Classic Portoro Black mat Op de wand  Classic Portoro Black mat en Mediterranea Antracite mat

vtwonen tegels Mediterranea | Stek Magazine
CLASSIC PORTORO BLACK MAT | Stek Magazine
CLASSIC PORTORO BLACK MAT | Stek Magazine

Basic House

De naam doet misschien anders vermoeden, maar het Basic huis op de vt wonen&design beurs is allesbehalve gewoontjes. Hier komt de vtwonen collectie tot leven. Stylisten Kim van Rossenberg en Tanja Saarberg hebben een warme basis neergezet met kleine, natuurlijke pareltjes die het verdienen om ontdekt te worden.

Basic House vtwonen | STek Magazine
Basic badkamer wit met hout en goud | Stek Magazine

Basistinten met goudaccenten

Ook in het Basic house op vt wonen&designbeurs is een badkamer te zien. Deze heeft mooie basistinten. En we zien hier ook weer een stukje luxe toegevoegd in de vorm van goudaccenten. De tegels komen ook uit de vtwonen tegelcollectie van Douglas & Jones Op de vloer: Tegel Concrete kleur Taupe en Tegel Craft Egg White mat. Op de wand: wit van vtwonen tegels

Basic badkamer wit met hout en goud | Stek Magazine
Basic badkamer wit met hout en goud | Stek Magazine

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.