Stek Woon & Lifestyle Magazine
Kastruimte op maat laten maken

Ontbijt op bed maken? Deze hulpmiddelen mogen niet ontbreken!

Jouw partner vindt het ongetwijfeld leuk om zo nu en dan verrast te worden met een ontbijtje op bed. Wanneer je hiermee aan de slag gaat, wil je geen flater slaan. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Toch blijkt in de praktijk dat ontbijt op bed maken een stuk lastiger is dan gedacht. Wil jij ook een perfect ontbijt in elkaar zetten om jouw partner te verrassen? Deze hulpmiddelen helpen jou hierbij.

Ontbijt op bed | Bijenkorf Stek Magazine


Broodrooster

Wie houdt er niet van een geroosterd broodje tijdens het ontbijt? Een boterham die geroosterd is in de broodrooster, is lekker krokant. Dit is eens iets anders dan een gewoon sneetje brood. Je kunt ook langs de bakker gaan of zelf broodjes afbakken voor een ontbijt op bed. Probleem is alleen dat je hier meestal de deur voor uit moet. Indien er brood en een toaster in huis is, ben je prima in staat om een goede basis te leggen voor een ontbijtje op bed.

Ontbijt op bed | Bijenkorf Stek Magazine


Eierkoker


Met een geroosterd broodje zonder beleg scoor je vast en zeker geen punten. Vergeet dit daarom niet. De meeste mensen vinden het heerlijk om kaas op een geroosterde boterham te leggen. Doordat het brood warm is, smelt dit enigszins. Je kunt daarnaast ook jam op een geroosterd broodje smeren. Wil je net dat beetje extra? Kook dan een eitje. Dit kun je op de kookplaat doen, maar dit kost vaak veel tijd. Met een eierkoker gaat het een stuk sneller en het is daarnaast ook aanzienlijk makkelijker. Koffiemachine of waterkokerEen ontbijtje op bed bestaat niet alleen maar uit eten. Het is ook wel lekker om er wat drinken bij te serveren. De gemiddelde Nederlander ontbijt vaak met een goede kop koffie of een bakje thee. Met een waterkoker heb je binnen de kortste keren thee. Je kunt dit apparaat ook gebruiken om koffie te zetten, al moet je dan wel oploskoffie in een kopje doen. Dit is niet de lekkerste koffie. Wil je goede koffie serveren bij het ontbijt? Zorg er dan voor dat er een koffiezetapparaat of een koffiemachine en goede koffie in huis is.

Ontbijtje op bed | Bijenkorf Stek Magazine


Keukenmachine

Wil je een luxueus tintje aan een ontbijtje op bed geven? Dan kun je ervoor kiezen om American pancakes te maken. Deze kleine pannenkoekjes worden in hotels geregeld geserveerd bij het ontbijt. Dit is wel wat extra werk. Je moet namelijk eerst beslag maken. Wanneer je over een Kenwood keukenmachine beschikt, is dit een fluitje van een cent. Je gooit de benodigde ingrediënten in de kom en het apparaat mixt alles goed door elkaar. Vervolgens is het enkel nog een kwestie van de pannenkoekjes bakken. Het is iets meer werk dan gebruikelijk, maar je zorgt hiermee wel voor een onvergetelijk ontbijtje op bed.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.