Stek Woon & Lifestyle Magazine
Nieuwe vtwonen-collecties Forbo Flooring

Nieuwe vtwonen-collecties van Forbo Flooring: Rustig, aardse en stoere uitstraling

De oktober woonmaand begint goed: Forbo Flooring en vtwonen introduceren met Marmoleum vtwonen en Novilon vtwonen maar liefst twee collecties. De allereerste Marmoleum vtwonen-collectie bestaat uit 18 Marmoleum vloeren met een rustige, aardse en cleane uitstraling. De Novilon vtwonen-collectie is vernieuwd met 12 nieuwe vloeren. De moderne collectie sluit helemaal aan bij de interieurtrends van nu. Deze bestaat uit onder andere uit superstoere betonvloeren, een onderscheidende Hongaarse punt, het nieuwe Terrazzo en een fris grafisch dessin genaamd Stip.

Marmoleum vtwonen-collectie

Als je zowel je huis als de wereld om je heen het beste gunt, dan is de Marmoleum vtwonen-collectie de juiste keuze. Dit is de duurzaamste vlakke vloer ter wereld; volledig CO2-neutraal geproduceerd. En dat sluit mooi aan bij de visie op inrichting en bewust leven van vtwonen. Het toonaangevende interieurmerk maakte een selectie uit de bestaande Marmoleum-collecties van Forbo Flooring. Zo komen twee topmerken samen. Marmoleum vtwonen is mooi, tijdloos en verkrijgbaar in warme kleurstellingen met onder andere beige-, bruin-, grijs- en groentinten en veel betonnen. Nieuwsgierig geworden? Je kunt de collectie zelf bekijken in de Marmoleum Modelwoning in Assendelft. Die heeft vtwonen in samenwerking met Forbo geheel opnieuw ingericht.

vtwonen collecties van Forbo | Stek Magazine
vtwonen Marmoleum Walton
vtwonen collecties van Forbo | Stek Magazine
vtwonen Marmoleum Cacao
vtwonen collecties van Forbo | Stek Magazine
vtwonen Marmoleum Concrete

Met Marmoleum gaan planet friendly en Dutch design perfect samen. Want Marmoleum wordt 100% CO2-neutraal geproduceerd in Nederland.

vtwonen collecties van Forbo | Stek Magazine

Novilon vtwonen collectie

Ben je fan van natuurlijke materialen, maar wel praktisch ingesteld? Dan is Novilon  echt iets voor jou. Dat heeft wel de uitstraling van hout, maar niet het onderhoud. Of juist de look van beton, maar dan comfortabel en met een warme uitstraling. De vernieuwde Novilon vtwonen-collectie bestaat uit 16 vloeren. Het kamerbrede vinyl (in twee en vier meter breed) telt twee verschillende betondessins in tien kleuren. Zes neutrale, aaibare betonvloeren en vier opvallende tinten met het reliëf van een stoere betoncementvloer. Daarnaast biedt de collectie een Hongaarse punt houtlook in drie nieuwe, rustige kleurstellingen en helemaal on trend. Het granietachtige Terrazzo is terug van weggeweest. Er zijn twee tinten die je makkelijk kunt combineren met alle betonlooks. Stip tenslotte is een nieuwe, grafische print die erg mooie effecten geeft. 

vtwonen collecties van Forbo | Stek Magazine
vtwonen Novilon aaibaar beton
vtwonen Novilon stoere betonvloeren
vtwonen Novilon stoere betonvloeren
vtwonen Novilon Hongaarse punt
vtwonen Novilon Hongaarse punt

Comfortabel en oersterk: Novilon vtwonen is ideaal voor bijna iedere ruimte in huis. Sfeervol voor in de woonkamer of hufterproof voor een kinderkamer.

vtwonen Novilon stip

vtwonen-collecties van Forbo Flooring

Zowel het nieuwe Marmoleum als Novilon zijn geschikt voor diverse woonstijlen, van modern tot klassiek. De collecties sluiten daarnaast perfect aan op de kleurenkaart van vtwonen. Dat betekent dat ze niet alleen afgestemd zijn op de look & feel van dit moment, maar bijvoorbeeld ook op de vtwonen verfkleuren, raambekleding en tegels. Zo shop je eenvoudig jouw nieuwe inrichting met een prachtige vloer als basis. Marmoleum en Novilon vtwonen zijn in Nederland geproduceerd en ontworpen. De lijst van kwaliteiten is bijna eindeloos: ijzersterk met een dikke toplaag, makkelijk te combineren met andere vloeren, ideaal voor vloerverwarming, makkelijk schoon te maken en onderhouden, geluiddempend, kan tegen een stootje, voelt comfortabel aan en gaat heel lang mee. Forbo geeft dan ook een garantie van 15 jaar op deze kwaliteitsvloeren.

vtwonen Novilon kwarts

Omdat alles op zijn plaats valt als de basis klopt.

vtwonen Novilon kalk

Meer weten of een gratis staal bestellen? www.forbo-flooring.nl/vtwonen
Enthousiast? Ga dan snel naar een dealer in de buurt

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.