Stek Woon & Lifestyle Magazine

Nieuwe najaarscollectie Sostrene Grene

Op donderdag 6 september 2018 is de lancering van de najaarscollectie Sostrene Grene. De collectie is boordevol nieuwe producten en meubels voor in huis. De collectie zal vanaf deze dag in alle Sostrene Grene winkels over de hele wereld verkrijgbaar zijn, met uitzondering van de wandlamp, de stoel, het stoelkussen en de schraagtafel. Deze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 20 september 2018. Onlangs opende het merk een winkel in Utrecht waar we eerder een artikel over schreven.

najaarscollectie Sostrene Grene

Twee nieuwe collecties per jaar

Sinds 2014 heeft Søstrene Grene jaarlijks twee interieur collecties gelanceerd – een in het voorjaar en een in het najaar. Hierin presenteren de zussen hun favoriete producten en hun visie op de hedendaagse interieurtrends.

Idee achter de collectie

Voor het ontwerp van deze interieurcollectie hadden de zussen Anna en Clara een stijlvolle reeks producten in gedachten met zachte vrouwelijke invloeden en strakke architectonische en levendige items. De kleuren die zij hebben gekozen zijn zacht en ingetogen. Terwijl Anna zich bezighield met het creëren van geometrische vormen en delicate patronen, boog Clara zich over de functionaliteit van de ontwerpen.

najaarscollectie Sostrene Grene

De magie van interieurontwerp is dat het tegelijkertijd uw huis mooier én ruimtelijker kan maken!

Materialen najaarscollectie Sostrene Grene

De interieurcollectie bevat een reeks meubelstukken gemaakt van houtfineer, subtiele lampen en grafische en artistieke objecten voor aan de muur. U zult er ook een ruim assortiment aan prachtig keramiek en zacht textiel terugvinden. Zoals altijd bevat de collectie ook dit keer weer een ruim aanbod aan decoratieve accessoires voor in huis evenals prachtig servies.

najaarscollectie Sostrene Grene

najaarscollectie Sostrene Grene

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.