Stek Woon & Lifestyle Magazine
Sostrene Grene - Opent winkel in Utrecht

Sostrene Grene opent winkel in Utrecht

Naar het werk gaan, zorgen voor de kinderen, het huishouden, rekeningen die betaald moeten worden, koken, sporten en zo zijn er nog vele andere activiteiten die het dagelijkse leven vullen. Voor velen is een pauze dan ook een welkome traktatie. Dit momentje van ontspanning wil het Deense interieurmerk Sostrene Grene haar klanten graag aanbieden.

Sostrene Grene - Opent winkel in Utrecht - Stek Magazine

Het merk opent op 13 juli een gloednieuwe winkel openen in Hoog Catharijne, Utrecht aan Clarenburgplein 3.

Sostrene Grene winkel

Zodra je een Søstrene Grene winkel binnenstapt, word je meteen verwelkomt door de aangename klanken van klassieke muziek. Vervolgens word je door de gangpaden die als een labyrint opgesteld zijn door de winkel geleid. De donkere muren en de gedempte verlichting zorgen hier voor een ontspannen en gezellige sfeer. Wanneer je door de winkel loopt, ruik je de geur van de houten kisten waarin de meeste producten worden tentoongesteld en de aroma’s van de losse bladthee.

De leukste spulletjes

Al wandelend door het interieurgedeelte van de winkel, pak je onderweg misschien een vaas of kussen mee, of vind je een stoel om jouw huis mee op te leuken. Daarnaast biedt Søstrene Grene een breed assortiment aan wolgaren, decoratief papier en andere doe-het-zelfartikelen. Wellicht vind je er een mooie cadeauverpakking of ballonnen voor een volgend feestje. Ook voor jouw keukenbenodigdheden en zelfs zoete lekkernijen ben je hier aan het juiste adres. In de Søstrene Grene winkels wordt niets overhaast en kun je alle tijd voor jezelf nemen.

Unieke winkelervaring

CEO en mede-eigenaar Mikkel Grene legt uit: “Sinds mijn ouders in 1973 Søstrene Grene hebben opgericht, hebben we geprobeerd winkels te creëren die meer zijn dan alleen maar gewone winkels. We willen onze klanten een unieke winkelervaring bieden en hen de kans geven om alles volledig zelf te ontdekken. Zo vinden ze steeds nieuwe producten die hen verrassen en kunnen zij hun creativiteit de vrije loop laten”.

Sostrene Grene

Tot nu toe is het concept zeer populair gebleken onder de klanten, wat ertoe heeft geleid dat het merk al jaren sterk uitbreidt. Momenteel hebben ze maar liefst meer dan 190 winkels in 16 landen. “We zijn verheugd dat we nu ook een winkel in Utrecht kunnen openen. Het is een stad waar we al een tijdje ons oog op hadden laten vallen. In Hoog Catharijne hebben we nu een interessante en levendige locatie gevonden. We kijken ernaar uit iedereen in de winkel te verwelkomen”, zegt Mikkel Grene.

Sostrene Grene - Opent winkel in Utrecht

Over Sostrene Grene

Sostrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijkse leven te verrijken met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’, een speciale staat van tevredenheid, warmte en leven in het heden. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, interieur, keuken, ambacht, DIY, feestartikelen, cadeauartikelen, school, kantoor, kinderen en een verscheidenheid aan items voor de seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar mooie spullen toegankelijk zijn en creativiteit wordt aangemoedigd. Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee oudere zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Sostrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen. Sostrene Grene heeft meer dan 190 winkels in 16 landen en er worden steeds meer winkels geopend.

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.