Stek Woon & Lifestyle Magazine
Rolgordijnen uitkiezen | Stek Magazine

Maak je interieur compleet met de beste rolgordijnen

Geen ruimte in huis is compleet zonder mooie raambekleding. Je maakt van een kille ruimte meteen een sfeervolle ruimte met bijvoorbeeld rolgordijnen. Je kunt elk gewenst formaat, type afwerking en jouw favoriete kleur kiezen. Lees meer over de mogelijkheden.

Kies je formaat

Bij rolgordijnen denk je misschien aan een standaard formaat dat niet geschikt is voor jouw type raam. Tegenwoordig kun je rolgordijnen volledig op maat laten maken. Zelfs voor een dakraam. Maar ook voor een raam van groot formaat in bijvoorbeeld de huiskamer. Neem eens een kijkje op rolgordijnwinkel.nl waar je heel eenvoudig online verschillende formaten kan bestellen maar ook goed advies krijgt.

Rolgordijnen uitkiezen | Stek Magazine

Kies je kleur

Naast de keuze voor transparante of verduisterende rolgordijnen kun je ook kiezen uit maar liefst 140 kleuren. En laat kleur nu weer helemaal trendy zijn in interieurland. Dus juist met een mooie kleur raambekleding geef je een accent en sfeer aan een ruimte. Heb je bijvoorbeeld een muur in de teint vergrijsd groen en zijn je kozijnen wit? Dan is het mooi om die kleur groen of een tintje donkerder terug te laten komen in de raambekleding. Zo is alles op elkaar afgestemd. Twijfel je over een kleur? Vraag dan altijd even een kleurstaal aan. Bekijk de staal op verschillende momenten van de dag bij je raam. Met daglicht en een zonnetje is de kleur weer anders dan wanneer het schemert.

Kies je afwerking

Wanneer je het formaat hebt bepaald en de kleur is het tijd voor de afwerking. Bedenk goed aan welke kant je de rolgordijnen wil bedienen en op welke manier. Heb je kunststof of aluminium kozijnen? Dan wil je hier waarschijnlijk liever niet in boren. Dan is het Perfect Fit systeem een ideale oplossing. Door middel van clips kun je het rolgordijn bevestigen en met één simpele beweging open en dicht doen.

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.