Stek Woon & Lifestyle Magazine

Moderne inrichting huis in Milaan

Binnenkijken is altijd een leuke manier om ideetjes op te doen voor bijvoorbeeld een moderne inrichting huis en interieur. Studio Wok maakte het ontwerp voor dit moderne appartement in Milaan. Een behoorlijke uitdaging om van één kleine ruimte toch meerdere kamers te maken met de nodige opbergmogelijkheden. Er is behoorlijk wat creativiteit op losgelaten. Je moet wel van veel hout houden maar door de combinatie met de moderne vloer en zwarte kozijnen is het een strak geheel. Kijk je mee?

Appartement inrichten met underlayment

Scheidingsmuren maken met underlayment

Moderne huis inrichting

Alle tussenmuren zijn gemaakt van underlayment hout. Zo kun je met weinig budget toch een compleet appartement inrichten. Je moet wel een beetje handig zijn om zoals hier ook een uitklapbaar bed in de muur te maken. Het is natuurlijk wel een ideale oplossing voor een kleine woonkamer. Zo heb je overdag de ruimte en in een handomdraai toch een fijne slaapplek.

Uitklapbaar bed maken

kast van underlayment hout maken underlayment interieur

Veel kastruimte

Ook de bank schuif je gemakkelijk uit de muur. Het handige is dat hier ook meteen enorm veel kastruimte is gecreëerd. Leuk detail is dat er ook een stukje open is gelaten in de kast. Dat geeft net de nodige openheid.

Batipin-Flat-009-850x1275

Accentkleur azul blauw

Zowel in de keuken als in de badkamer is gekozen voor dezelfde kleur ‘azul blauw’. Het zorgt voor eenheid maar ook voor een stukje kleur in huis. Een rustige kleur die perfect past bij de moderne uitstraling van het totale appartement.

Ontwerp: Studio Wok

Fotografie: Frederico Villa

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.