Stek Woon & Lifestyle Magazine
Industrieel en botanisch wonen

Industrieel en botanisch interieur: de woonstijl van Thirza

Inspiratie opdoen voor je eigen huis, doe je gewoon door lekker binnen te kijken in andere huizen. Niets leuker dan een kijkje nemen hoe iemand woont en zijn of haar huis heeft ingericht. Vandaag geeft Thirza ons een kijkje in haar woning. De woonstijl van Thirza is een industrieel en botanisch interieur. Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen en daar iets over te vertellen? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina.

Industrieel en botanisch interieur

Huis en interieur van Thirza

Soort huis: Rijtjeswoning
Soort bouw: Jaren 30
Woonoppervlak: 100 – 150 m2
Aantal kamers: 5
Mijn woonstijl: Industrieel, Botanisch
Instagram: @thirzavdb

Industrieel en botanisch interieur

Thirza woont samen met haar gezin in een jaren 30 woning in Aalsmeer. De woning is nieuwbouw maar met het karakter van een jaren 30 woning. “We hebben de woning tien jaar geleden gekocht”, vertelt Thirza. “Twee jaar geleden hebben we een aanbouw laten bouwen waardoor het woonoppervlak wat groter is geworden. En dat is wel heel fijn met twee opgroeiende jongens!”

Industrieel en botanisch interieur

Thirza omschrijft haar woonstijl als industrieel en botanisch. Een heerlijke combinatie van zwart, wit en veel prachtige planten.

Industrieel en botanisch interieur

De kist, het leuke groene kastje aan de muur en industriële lampen maken het geheel lekker stoer. Een mooi ingericht huis met heel veel smaakvolle details.

Industrieel en botanisch interieur

Dank je wel Thirza voor het delen van de foto’s!

Deel ook jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een leuke ingerichte woonkamer, een droomtuin, een mooie slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker. Je mag de foto’s ook sturen naar info@stekmagazine.nl Doe je mee?

1 reactie

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.