Stek Woon & Lifestyle Magazine

Boutique-hotel interieur: Sfeerproeven bij Bo

Bo en Michael wonen samen in een benedenwoning in Utrecht. Michael (27) is vinoloog en Bo (28) is eigenaar van het foodblog Beaufood.nl. Ze zijn dol op lekker eten en drinken en allebei hebben ze van hun hobby hun beroep gemaakt. Lees meer over de inrichting van hun huis in Boutique-hotel interieur en over hun passie voor eten, drinken en koken.

Boutique-hotel interieur

Michael en Bo vonden hun huis via de Funda-woningtour. “Het was het eerste huis dat we bezochten”, vertelt Bo. “Ik dacht meteen: yes, dit wordt hem! En nu wonen we hier alweer anderhalf jaar. Ik houd van een stijl die je boutique-hotel kunt noemen. Voor deze stijl is een mix van stoere materialen kenmerkend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ijzer en beton. Chic, maar toch ook warm. Ik heb altijd wel een kaarsje aan en het liefst haal ik elke week een nieuwe bos bloemen in huis.”

Boutique-hotel interieur

Boutique-hotel interieur

Favoriete plek

Hun favoriete plek in huis? Bo antwoordt meteen: “Dat is absoluut de keuken!” En de zwarte keuken is dan ook prachtig. Bo: “Michael wilde donker en ik wilde wit. Daarom hebben we besloten dit te combineren: een zwarte keuken met witte muren. Een prachtig contrast. Ik ben dan ook onwijs blij met het resultaat! Nog een leuk weetje: het aanrechtblad van Dekton is heel praktisch. Je kunt er gewoon hete pannen op zetten en het krast niet. Onze eettafel van beton heeft mijn vader gemaakt. Hij werkt op dit moment nog aan een sidetable voor in de woonkamer. Deze past perfect bij de eettafel.”

Work in progress

Het huis is nog niet helemaal af. Zo is Bo nog op zoek naar hét perfecte kleed voor in de woonkamer. En ze is ook druk bezig met het stylen van hun home office. Dit is de kamer die grenst aan de woonkamer. Bo: “Zonde om die mooie ruimte niet te gebruiken. Er komt een glazen bureau in en één muur wordt donkerblauw. En natuurlijk mag een grote groene plant niet ontbreken.”

Boutique-hotel interieur Beaufood.nl

Beaufood.nl

Drie jaar geleden begon Bo haar blog Beaufood vanuit haar passie voor lekker en gezond eten. “Het was een tip van een vriendin toen ik haar vertelde dat ik het zat was om mijn recepten op te schrijven als mijn familie en vrienden hierom vroegen. Ik begon mijn blog dus eerst alleen voor hen. Maar opeens bezochten ook onbekenden mijn blog. Heel vreemd in het begin. Maar natuurlijk ook heel leuk. Ik ging steeds meer aandacht besteden aan de lay-out en de fotostyling. Aan de kwaliteit van het totaalplaatje. En met succes dus!”

Binnenkijken bij Beaufood.nl

Het blog van Bo gaat over lekker en gezond eten en makkelijk en snel koken. De ingrediëntenlijstjes zijn kort en de recepten zijn makkelijk te maken. Bo legt uit: “Iedereen kan koken. Het is zo makkelijk. Echt! Misschien lukt niet alles meteen de eerste keer, maar oefening baart kunst. Gewoon blijven proberen. Het is ontzettend leuk om gezonde gerechten te bereiden. Van gezond eten voel je je goed.Op Beaufood wil ik iedereen inspireren en laten ervaren hoe lekker en verrassend gezond eten kan zijn.”

Wil je meer weten over Beaufood.nl? Of over de inspiratiebronnen en toekomstplannen van Bo en Michael? Lees hier het vervolg

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.