Stek Woon & Lifestyle Magazine

Binnenkijken: industrieel huis inrichting

Studio Odnushechka ontwierp dit appartement met veel industriële details. Deze woning bevindt zich in Rusland. Vooral de muren en plafonds zijn onbewerkt gelaten waarbij de betonnen muren en leidingen in zicht zijn gebleven. Met de houten vloerdelen is het mooi geheel. Ook zijn de nodige kleuraccenten aangebracht wat het een speels effect geeft. Een mooi voorbeeld van een industrieel huis inrichting. Kijk maar mee!

industrieel huis inrichting

Industrieel huis inrichting

Naast de industriële inrichting, is er ook veel kleur en kunst gebruikt zodat het toch leefbaar is. Stoer en warm tegelijkertijd.

Moderne inrichting

Moderne inrichting industrieel huis inrichting

Ruimtelijk effect

Door een grote spiegel krijgt deze smalle gang toch een heel ruimte effect. Achter de spiegel is een handige opbergruimte gecreëerd.

industrieel huis inrichting

De slaapkamer is wel een heel andere stijl wat afwerking betreft dan de rest van het huis. De muren zijn hier wel strak wit afgewerkt. Hier komen wel de felle kleuren in de kunstwerken terug. Leuke boekenkast in de vorm van een boom!

industrieel huis inrichting slaapkamer kunst in de slaapkamer Hand als kunstwerk

Moderne badkamer met betonlook

De badkamer is modern ingericht met een combinatie van betonlook en hout.

moderne badkamer industrieel huis inrichting badkamer

Vaak zoeken we naar de perfecte oplossing om de wasmachine en meterkast zo veel mogelijk uit zicht te houden. Hier is juist gekozen om de schuifdeuren van glas te maken en zo het zicht op de leidingen en buizen te laten bijdragen aan het industriële karakter van de woning. Wel een heel tof idee.

industrieel huis inrichting badkamer

Ontwerp: Studio Odnushechka

Fotografie: Evgeny Kulibaba

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.