Stek Woon & Lifestyle Magazine

Kantoor inrichten: Mijn thuiswerkplek

Mijn werkplek thuis is een plek helemaal voor mezelf waar ik kan werken, schrijven en creatief kan zijn. Het is geen ruime plek, maar toch een fijne lichte plek met een prettige sfeer. In deze blog vertel ik je je alles over een kantoor inrichten.

Speciale herinneringen

Ik houd ervan om naar mooie dingen te kijken (wie niet!), dus daarom verzamel ik spullen om me heen waar ik blij van word. Dit kunnen persoonlijke bezittingen zijn met speciale herinneringen. Soms een wat duurder item waarvoor ik heb gespaard, maar het kan net zo goed iets zijn dat ik voor een leuk prijsje heb gevonden! Het gaat mij niet om het merk, maar om het design en het gevoel dat het mij geeft. Voor inspiratie maak ik gebruik van Instagram, Pinterest, interieurbladen en blogs. Ik probeer er altijd wel een eigen draai aan te geven zodat het echt bij mij, ons en ons huis past.

kantoor inrichten online

Kantoor inrichten

Wanneer je mijn werkplek ziet, kun je meteen zien dat ik heel erg van grafische prints en grappige of inspirerende quotes houd. De kleuren zwart en wit in combinatie met een pastelkleur zoals mint. Niet te vergeten een vleugje hout. En van het Scandinavische gevoel die deze kleuren en spullen me geven. In de rest van ons huis vind je dezelfde kleuren, maar bij mijn werkplek is alles net iets speelser en misschien een beetje meer uitgesproken.

kantoor inrichten online Stek Magazine

Op mijn werkplek zijn allerlei spullen te vinden voor DIY of andere creatieve dingen. Ik ben hier vaak aan het knutselen of ik pak cadeautjes in, dus de benodigde spullen liggen binnen handbereik. Soms leg ik de spulletjes juist in het zicht. Praktische spullen zoals een schaar of houten kralen zijn zeker ook mooi om te zien! I houd erg van prints en ik heb heel wat kaarten en posters verzameld. Met washitape kan ik ze makkelijk ophangen en vaak wisselen.

Kantoor inrichten Stek Magazine

Ik heb een prikbord van underlayment op mijn bureau geplaatst waar ik veel inspirerende prints op kan hangen. Van hetzelfde materiaal heb ik ook een hoofdbord voor het bed gemaakt.

Kantoor inrichten

Ontspannen werkplek

Ik vind het belangrijk dat mijn werkplek een plek is waar ik me lekker voel en dat het me blij maakt. Wanneer je je ergens thuis voelt en je omgeven bent door dingen die je mooi vindt, word je makkelijker geïnspireerd en gemotiveerd om lekker (creatief) aan het werk te gaan!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.