Stek Woon & Lifestyle Magazine
thumb jose

Underlayment in het interieur

Underlayment platen zijn al jaren erg geliefd. Je ziet het materiaal steeds vaker terugkomen in het interieur. Kasten, tafels, stoelen, complete wanden, noem het maar op, het kan allemaal! Een underlayment interieur is een leuke manier om je huis voor een klein bedrag een extra boost te geven.

Mooi underlayment

De lichtkleurige houtsoort, de groeven en de noesten zorgen ervoor dat Underlayment al mooi is voordat er iets mee is gedaan. Ik laat je zien hoe ik underlayment in mijn interieur heb toegepast.

thumb jose

Underlayment in het interieur

Bijvoorbeeld in de slaapkamer. Van Underlayment kun je in een mum van tijd een mooi bedhoofd maken. Het materiaal is per plaat te koop. Bepaal de afmeting die bij het bed en de ruimte van de slaapkamer past en laat dit bij de bouwmarkt op maat zagen. De randen schuur je nog een beetje glad, zodat je geen last krijgt van splinters. Vervolgens bevestig je de plaat aan de muur of aan je bed.

Underlayment interieur | Headboard van underlayment

Is er nog een stuk van de plaat over? Gooi deze niet weg, maar gebruik het voor iets anders in huis. Bijvoorbeeld als moodboard bij je werkplek. Het geeft een speels effect en je kunt er veel inspiratiebeelden op kwijt! Tape blijft er goed op plakken, maar je kunt natuurlijk ook punaises of spijkertjes gebruiken.

Underlayment interieur
thumb_jose_03_1024

Succes!

4 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.