Stek Woon & Lifestyle Magazine
Drie stijlen eetkamers met een ronde eettafel | Stek Magazine

Top 3 styling tips voor jouw interieur

Voor elke editie van de Stek Magazine interieurapp verzorgt Souraya Hassan onze styling en fotografie voor de covers. In de laatste editie lees je een uitgebreid interview en haar top 3 styling tips voor jouw interieur over kleuren en hoe je een persoonlijke touch geeft aan jouw woonkamer.

Tips voor jouw interieur | Stek Magazine

Styling tips voor je interieur 1

“Maak je interieur persoonlijk door het gebruik van eigen fotografie. Hang eigen foto’s op, bijvoorbeeld van reizen die je hebt gemaakt. Geen persoonlijke vakantiekiekjes maar juist een foto van een mooi landschap of gebouw. Als je deze foto iets groter laat afdrukken lijkt het al bijna kunst aan de wand. Deze eigen foto’s zorgen voor kleur en geven het interieur een persoonlijke uitstraling.”

Binti-Home-Huis---fotografie-studio

Styling tip 2

“Werk altijd vanuit een kleurenpalet, zowel voor projecten als bij het inrichten van je eigen interieur. Kies bijvoorbeeld 4 of 5 kleuren voor de basis (wanden, vloer en grote meubels). Voor de woonaccessoires kan je kiezen voor verschillende tinten van deze 4/5 kleuren.  Door deze kleuren op een juiste manier te combineren ontstaat er een balans in je interieur dat zorgt voor een rustige en sfeervolle uitstraling.

Styling tips voor jouw interieur | Stek Magazine

Stylingtip 3

“Durf te werken met kleur. Ik zie dat veel mensen voorzichtig zijn met kleur. Maar door juist een wand een kleur te geven krijgt een ruimte karakter. Deze kleur kan je dan bijvoorbeeld ook weer terug laten komen in accessoires in de ruimte. Ik heb de wand in mijn keuken geel geverfd, dit is één van mijn favoriete kleuren en natuurlijk erg persoonlijk. Maar zoals goed te zien is op de voor-en na foto heeft de keuken nu meer sfeer en staat in verbinding met de woonkamer.”

Styling tips voor jouw interieur | Stek Magazine

Neem eens een kijkje bij bintihomeshop voor de leukste woonaccessoires en unieke ontwerpen van Souraya. In de zomer lanceert zij een geheel eigen collectie. We houden je op de hoogte!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.