Stek Woon & Lifestyle Magazine

Nieuwbouwhuis met eigen stijl

Huis en interieur van Lucienne

Soort huis: rijtjeswoning
Soort bouw: nieuwbouwhuis
Woonoppervlak: 100 – 150 m2
Aantal kamers: 4
Woonstijl: Scandinavisch en industrieel
Instagram: @luciennematsinger

 

Sfeer in nieuwbouwhuis

Lucienne Matsinger geeft ons een kijkje in haar nieuwbouwhuis in Dirksland. Ze omschrijft haar woonstijl als een combinatie van Scandinavisch en industrieel. Lucienne over haar woning: “Met een nieuwbouwhuis is best een lastige klus om je eigen stijl te creëren. Je moet zoveel keuzes maken en het aanbod is ook zo ontzettend groot. En je moet alles beslissen op basis van tekeningen. Dan is toch wel de vraag of alles straks als het huis gebouwd is ook bij elkaar past en past het dan ook wel helemaal in de stijl van het huis? Wij zijn echt dolgelukkig met het eindresultaat!”

Het is Lucienne absoluut gelukt om haar eigen stijl te creëren! Je ziet door het hele huis dezelfde sfeer terugkomen. Zo zijn alle ruimtes een mooi geheel geworden. Let ook even op de vele leuke teksten die je overal in het huis tegenkomt. Van het kopje op het aanrecht, tot posters en dekbedden. Zo loop je glimlachend door het huis heen. Dank je wel Lucienne voor het delen van jouw foto’s!

Sfeervolle keuken in nieuwbouwhuis

Quote Binnenkort ga ik eens uitrusten

Dekbedden met leuke teksten

Deel jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.