Stek Woon & Lifestyle Magazine

Interieur inrichten met olijfgroen

Bij een interieur inrichten speelt kleur een belangrijke rol. Groen is nog steeds helemaal hot. Wij zijn fan van olijfgroen. Een prachtige kleur om accenten aan te leggen en jouw interieur van de woonkamer helemaal op te frissen. We zetten vijf beauties op een rijtje. Heb jij een favoriet?

 

Interieur inrichten met Rolf Benz

Bijzettafeltje Rolf Benz

Deze trendy bijzettafel is verkrijgbaar in olijf, wit, koper en donkergrijs. Het mag duidelijk zijn dat olijfgroen onze favoriet is! Het mooie design is ontworpen door Anette Lang. Naast een bijzettafel is deze beauty er ook als salontafel. 

Interieur inrichten met olijfgroen

OMG Chair van Zuiver

Niet alleen een fijn kleur maar dit stoeltje zit ook nog eens echt heel lekker. Mooi voor bij de eettafel maar ook voor bij je bureautje bijvoorbeeld.

interieur inrichten Stek Magazine

Vaas Native

Vazen kun je niet genoeg in huis hebben. Met deze vaas van Present Time Living laat je de kleur groen eenvoudig terugkomen in je interieur. De vaas is er ook in allerlei andere kleurtjes en formaten. Leuk om wat verschillende met elkaar te combineren.

Interieur inrichten Stek Magazine

 

Kelim kleed

Helemaal hot in huizenland zijn de kelim kleden. Wat vinden jullie van kleed Sultan van Viteauxoriginals? Met de combinatie van blauw- en groentinten kun je nog alle kanten op om je accessoires weer helemaal te veranderen van kleur. Zo blijf je altijd bezig met je interieur in te richten! Niets leuker dan af en toe weer helemaal anders.

interieur inrichten

Tintje verf

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste kleur te kiezen. En die verfstaaltjes zijn vaak best klein om echt goed te kunnen inschatten hoe het uitpakt. Wij durven het wel aan met deze geweldige kleur vergrijsd groen. Je ziet de kleur in het bovenste beeld aan het plafond. Dit is de kleur: Energizing Moss 7085 van Flexa. Op de muren is Energizing Breeze 3585 gebruikt. Twijfel je te veel? Probeer het dan eerst eens met de Flexa kleurtester met handig rollertje.

 

 

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.