Stek Woon & Lifestyle Magazine
Groen in huis

Urban jungle trend zorgt voor schone lucht

De urban jungle trend is niet meer weg te denken uit de woonkamer van interieurliefhebbers anno nu. Veel groen in huis staat gezellig en daarbij is de kleur ook nog eens helemaal hot. Kortom: een schoon, zuiver en picture perfect huis.

urban jungle interieur

Puur groen

Hoe meer tijd we binnen doorbrengen, hoe groter het belang van een gezonde leefomgeving. Ongemerkt kunnen veel zaken in en om huis voor een minder schone lucht zorgen. Bijvoorbeeld (te) goed geïsoleerde huizen, fijne kleden of apparaten zoals printers. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing. Wat bomen buiten doen, doen planten binnen: het zijn actieve luchtzuiveringmachines. Groen is huis is gezond. Ogreen weet daar alles van en gaat nog net een stapje verder.

urban jungle interieur

Planten in de slaapkamer

Hero, Champ, Icon, Superb, Genius, Legend en Survivor: het zijn de namen van planten die maximaal luchtzuiverend zijn. Ogreen deed hier uitvoerig onderzoek naar en kwam met een certificaat voor planten die – wetenschappelijk aantoonbaar – minimaal 10m2 (bij een plafondhoogte van 2,5 meter) lucht zuiveren. Naast functioneel zijn de planten ook nog eens ontzettend mooi, met vaak een bijzonder blad. Je kunt ze natuurlijk mooi combineren met je eigen planten. Zo krijg je een echt urban jungle effect en werk je tegelijkertijd aan een schoon en zuiver huis. Vergeet ook de slaapkamer niet! Dat planten hier niet thuishoren is allang naar fabeltjesland verwezen. Je hebt er vast een mooi plekje voor.

urban jungle interieur ogreen

Meer weten over Ogreen en de werking? Neem dan een kijkje op ogreen.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.