Stek Woon & Lifestyle Magazine

Binnenkijken: huis ontwerp met natuurlijke tinten

Als je houdt van een huis ontwerp met natuurlijke tinten, dan is dit een leuke binnenkijker. Space Expoloration ontwierp dit drie verdiepingen hoge woonhuis voor een jong gezin. Het huis staat in Montauk, New York en is omgeven door prachtige bomen. Het huis ontwerp is zo gemaakt dat de bomen goed te zien zijn en het net lijkt alsof je in het bos woont. Kijk je mee?

Huis ontwerp met natuurlijke tinten | Stek Magazine huis ontwerp Huis ontwerp met natuurlijke tinten | Stek Magazine huis ontwerp Stek Magazine

Huis ontwerp met koperen accenten

De keuken bevindt zich op de bovenste verdieping van het huis en geeft een geweldig uitzicht over de omgeving. Er is gekozen voor een open keuken in een woonstijl met lichte tinten en wit als basis. Een opvallende keuze is het kopergoud voor de kranen en grepen op de kastjes en lades. Dit geeft de keuken wel net even iets meer een bijzondere touch. Dat zit vaak in de eenvoudige aanpassingen. Met een paar nieuwe greepjes en een mooie kraan, heb je een heel andere uitstraling. Deze keuze is ook consistent doorgevoerd in de rest van het huis zoals bij de kranen in de badkamer.

Huis ontwerp met natuurlijke tinten | Stek Magazine woonstijl lichte kleuren Stek Magazine

 

woonstijl lichte kleuren

Tip: Vervang saaie deurknopjes door stukjes (gekleurd) leer! Zo heb je meteen een nieuwe look.

woonstijl lichte kleuren

Persoonlijke accenten in jouw woonstijl

Deze kinderkamer is echt heel leuk ingericht. Ook in dezelfde stijl als de rest van het huis ontwerp, met iets meer kleuraccenten. Het plateau maakt de kamer heel speels en biedt tegelijk handige opbergruimte. Een lijn van vrolijk gekleurde vlaggetjes is een fijne manier om kleur aan te brengen. Bij behang of een kleurtje op de muur, is het weer een hele klus om het snel te veranderen. Heb je wat restjes stof over? Dan maak je deze lijn gemakkelijk zelf. Zo kun je precies de kleuren kiezen die jij mooi vindt passen of die je wil laten terugkomen uit andere accessoires. Een DIY geeft een huis vaak net dat persoonlijke tintje mee.

woonstijl lichte kleuren

Mooi ingerichte slaapkamer in dezelfde lichte kleuren van de rest van de woonstijl.

Huis ontwerp met natuurlijke tinten | Stek Magazine Huis ontwerp met natuurlijke tinten | Stek Magazine

 

huis ontwerp lichte kleuren Huis ontwerp met natuurlijke tinten | Stek Magazine

huis met natuurlijke tinten

Fotografie: Space Exploration

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.