Stek Woon & Lifestyle Magazine
Groen in huis | Tuincentrum 't Oosten

Botanisch wonen: Groen, groener, groenst!

Helemaal hip in huizenland: plaats je mooiste kamerplanten bij elkaar op hun eigen bankje. Makkelijk met water geven en het ziet er ook nog eens leuk uit. Combineer blauwe en groene potten voor botanisch wonen. Wist je dat je ook met verschillende kleuren nog steeds een rustgevend effect kunt bereiken? Kies dan alleen voor natuurlijke materialen. Denk aan kurk, zo’n toffe papieren Uashmama zak voor je cactus of potten van aardewerk. Duurzaamheid ten top!
Bankje/tafel : IKEA
Paperbags : Moes en Griet

Botanisch wonen | paperbag als plantenbak Botanisch wonen | wortels in fles laten groeien

Helemaal af, helemaal jij

Schrik jij niet van een pot verf en wat kwasten? Nice! Dat kun je met terracotta potten eindeloos variëren. Kies de tinten verf die passen bij jouw interieur en ga helemaal los op een paar plantenpotten. Liefst wat exemplaren met een verschillend formaat voor een extra speels effect. Klaar? Kies er dan wat planten bij met een bijzonder blad, zoals deze plant van tuincentrum ‘t Oosten. Zo maak je jouw plantenhoekje helemaal af – en helemaal “jij”.

Verf: Flexa pure, en atria van Pure & Original

Botanisch wonen | plantenbakken verven Botanisch wonen | plantenbakken verven

Styling & fotografie: Souraya Hassan – Binti Home

 

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play