Stek Woon & Lifestyle Magazine

Geniet van een optimale nachtrust dankzij deze bedden voor ouderen

Naarmate je ouder wordt, is de kans op lichamelijke gebreken steeds groter. Je krijgt namelijk meer kwaaltjes als spierpijn, rugklachten of stijfheid in zijn algemeen. En deze klachten zullen ook dagelijks terug kunnen komen. En daarom is een goede nachtrust onmisbaar voor jouw lichaam, omdat jouw lichaam tijdens slaaptijd de tijd heeft om te herstellen. Heb je een hoog laag bed of seniorenbed nodig? Op DeSuite.nl vind je genoeg bedden voor ouderen

Een verstelbaar bed op maat

Wanneer je kijkt bij DeSuite moet je weten dat ze rekening houden bij het samenstellen van een bed bij ouderen. Ze zullen namelijk alle wensen meenemen wanneer je kiest voor een bed. Bij een verstelbaar bed is het belangrijk dat je makkelijk kunt draaien. Ook het opstaan uit een bed op de juiste hoogte is veel makkelijker. Daarnaast kan een verstelbaar bed uw lichaam als in een positie zetten zodat het veel minder kracht kost wanneer je je bed uit wilt komen. Ook kan het soms handig zijn om te kiezen voor wieltjes er onder zodat wanneer je hulp nodig hebt die aan alle kanten van het bed terecht kan.

een bed kopen

Een bed met FPS technologie

Aangezien je al ongeveer een derde van de dag slapend doorbrengt is het hebben van een goed bed zeker geen overbodige luxe. Door te kiezen voor een bed met een FPS-techniek kan de kwaliteit van slapen nog meer geoptimaliseerd worden. De FTS ontspanning technologie bestaat uit geluidsgolven die voor mensen niet hoorbaar zijn. Dit geeft je dan de mogelijkheid om nog in een diepere slaap te komen. Aan de hand van de speciale software worde de lage geluidsfrequenties in een vloeiende beweging naar vier impuls speakers gestuurd die dan het geluid omzet in hele zachte trillingen. Deze trillingen stimuleren spiergroepen, de bloedsomloop en verlagen de basisspanning van het lichaam. Heb je last van motorische en neuropathische problemen dan is het hebben van een bed met FPS-techniek zeker een succesvolle toepassing voor jou. 

een bed kopen tips

Een elektrische verstelbaar hoog laag bed

Naast het laten maken van een verstelbaar bed op maat, kan je ook kiezen voor een elektrische verstelbaar hoog laag bed. Dat is een extra optie die je kan toevoegen. Het hoog laag bed of de hoog laag boxspring zijn namelijk verstelbaar aan de hoofdzijde, de voetenzijde, maar het kan ook in zijn geheel. Een extra toepassing aan het kiezen van dit bed is dat de motor een geruisloos is en dat maakt jouw partner bijvoorbeeld in de nacht niet wakker wanneer je het bed wilt gaan verstellen. En daarbij is de bediening ook nog eens draadloos. Want met één druk op de knop verandert de ligpositie heel snel en gemakkelijk. 

Een stijlvol hoog laag bed die bij je past

Zo is er een hele grote collectie aan hoog laag bedden waar je voor kan kiezen. Al deze bedden kan je naar eigen wensen en in eigen stijl laten opleveren. Zo kan je bijna elk model kiezen en die helemaal je wensen laten vervullen. Een hoog laag boxspring of een bed met stijlvolle vormgeving laat je slaapkamer nog meer opleven en zorgt voor een ontspannen omgeving en een heerlijke ligpositie. 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.