Stek Woon & Lifestyle Magazine
Een warme winterwoning | Stek Magazine

Een warme winterwoning

De warme winterse dagen zijn aangebroken. In jouw huis tenminste. Haard aan, een cosy lampje, boek op schoot of Netflix aan en genieten maar. Misschien een lekker cognacje erbij? Dan haal je meteen de kleurtrend van 2019 in huis. Met deze inspiratie van Stek Magazine creëer jij je eigen warme winterwoning.

Fotografie en styling: Souraya Hassan, Binti Home
Locatie: Naaldwijk
Tekst: Marlene Rooseman

Een warme winterwoning | Stek Magazine

Lichte tinten tijdens donkere dagen

Deal met de donkere maanden door je huis lekker licht in te richten. Een mooie witte of lichtgrijze vloer bijvoorbeeld. En muren in dezelfde tinten. De warmte haal je vervolgens in huis met lekker veel hout en warme cognactinten. Dol op zwart? Met wat mooie accessoires zoals een klok, kaarsenstandaard of lamp kan dat prima. Een houten hoekje, een mooie plant of een gezellig terra vaasje… Vaak zijn het juist de details die de sfeer aanbrengen in huis. Als je het helemaal goed wilt doen, mag een knapperend haardvuur natuurlijk niet ontbreken. Laat het buiten maar sneeuwen, vriezen en stormen, jij zit knus in je warme winterwoning.

Een warme winterwoning | Stek Magazine
Een warme winterwoning | Stek Magazine

Tijd om de kerstboom in te wisselen voor ander groen.

Een warme winterwoning | Stek Magazine

Lamp Apollo: Skyler Store
Klok: Skyler store
Bloempot face imprint: Skyler Store
&k amsterdam Reflection Waxinelichthouder: fonQ

Lichte basis, donkere details

Een goed voornemen voor je interieur: kies lekker veel speelse elementen en verschillende vormen. Spulletjes die net even anders zijn dan anders. Een retro klok op een poot bijvoorbeeld. Of een glazen vaasje met leren band. Matcht perfect bij die bolle, gitzwarte kandelaar en dat strakke rechthoekige windlicht.

Een warme winterwoning | Stek Magazine

Retro is oké

Heb jij last van een winterdip? Meer licht helpt. Je helpt jezelf door zoveel mogelijk natuurlijke, lichte kleuren te laten terugkomen in je interieur. Een stalen deur met veel glas bijvoorbeeld. Retro, licht en modern tegelijkertijd. Ook in een licht interieur kun je heel goed met grijs en zwart werken. Als je de basis licht houdt, is heel veel mogelijk. Vergeet ook niet om wat hout in huis te halen. Dat past perfect bij een warme winterwoning en brengt je interieur in balans.

Style jouw winterdip away.

Een warme winterwoning | Stek Magazine

Woood plaid: wehkamp
Bijzettafel zwart mango hout: Skyler store
Jess design Cuscini laag fauteuil: FunDesign

Een warme winterwoning | Stek Magazine

Back to basic

Maak van jouw woonkamer je favoriete ruimte. Dat doe je door eerst terug te gaan naar de basis. Lekker veel licht in huis. Daarna kies je de mooiste accenten, kleuren en accessoires. Lekker veel hout, een leren stoel, gezellig textiel en een bijzondere lamp… de herfst is aan!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.