Stek Woon & Lifestyle Magazine
Een goede basis voor je interieur | Stek Magazine

Een goede basis voor je interieur

Feestdagen voorbij, kerstboom de deur uit en de rust terug in huis. Tijd om te genieten van de acht Stek Magazine edities die we dit jaar weer voor je maken. Boordevol heerlijke binnenkijkers en praktische tips van hal tot zolder. In deze eerste editie gaan we back to basic. Want als je een goede basis voor je interieur hebt, heb je alle ingrediënten in huis om een fantastisch thuis te bouwen. In de nieuwe rubriek ‘Binnenkijken met de ontwerper’ krijg je heel veel waardevolle tips. Bijvoorbeeld over materiaalkeuze – zowel voor een nieuw huis als voor een make-over. Zo geef je jouw 2019 een frisse interieurstart!

P.S. Het nieuwe jaar extra goed beginnen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een compleet werkboek met handige plattegronden en interieurtips.

Een goede basis voor je interieur | Stek Magazine

Een goede basis voor je interieur

Nieuwsgierig geworden? Download dan snel de nieuwe editie van Stek Magazine in de bibliotheek van de app. Heb je de Stek Magazine app geïnstalleerd op dit Apple device?  Klik hier zodat je direct naar de editie gaat. Open anders de app en ga terug naar de bibliotheek om de nieuwe editie te downloaden.

Download GRATIS de Stek Magazine interieurapp

Nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play. Er staat een bibliotheek vol edities voor je klaar zodat je een goede basis voor je interieur hebt: van de hal tot de zolder! De mooiste binnenkijkers, tips voor een stijlvol duurzaam interieur, filmpjes, design en de nieuwste woonmode vind je allemaal in Stek Magazine

Een goede basis voor je interieur begint bij Stek Magazine | Download de interieurapp gratis en ontdek alle edities

In de nieuwe Stek Magazine editie 01-2019 o.a.:

Cover foto: Souraya Hassan | Binti Home

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.