Stek Woon & Lifestyle Magazine
Interieurtips | Binnenkijken bij Lindia | Stek Magazine

Interieurtips van Lindia: “Dit moet je vooral wel en niet doen!”

In de tweede editie van 2019 in Stek Magazine staat een heel mooie binnenkijker bij Lindia en haar gezin in Naaldwijk. Lindia is Marketing Communicatie Coördinator. Haar hobby’s zijn reizen, vormgeving, fotografie en natuurlijk styling en interieur. En dat ze daar een heel goed gevoel voor heeft is duidelijk te zien in deze binnenkijker. Download de nieuwe editie, bekijk alle prachtige foto’s en lees het verhaal van Lindia. Heb je de Stek Magazine app geïnstalleerd op dit Apple device?  Klik hier zodat je direct naar de editie gaat. Of open de Stek Magazine app en ga naar de bibliotheek om de nieuwe editie te downloaden.

Interieurtips van Lindia | Stek Magazine | Binnenkijken

Nog geen Stek Magazine app? Download gratis in de app store of google play Lees hieronder nog even de interieurtips van Lindia en ontdek haar favoriete woonwinkels.

Interieurtips | Investeer in een goed verlichtingsplan | Stek Magazine

Beste investering

In de binnenkijker lees je alles over het nieuwbouwhuis van Lindia en haar gezin. We vragen haar om de ultieme tip bij het kopen van een nieuwbouwhuis. Waarin kun je het beste investeren? Lindia: “Absoluut in een goed verlichtingsplan! Vaak wordt de toegevoegde waarde van verlichting over het hoofd gezien en dat is jammer. Verlichting kan je interieur maken of breken. Je kan nog zo’n mooi interieur hebben, maar zonder goede verlichting krijg je geen prettige sfeer. Licht is daardoor een van de belangrijkste elementen van een sfeervol interieur. Ik zou daar zeker budget voor reserveren.”

Interieurtips | Kies voor een groot vloerkleed | Stek Magazine

Interieurtips: Do’s & Don’t

Wat moeten we volgens Lindia absoluut doen bij het aanschaffen van een nieuwbouwwoning. Lindia: “Laat het bovenlicht van de binnendeuren vervallen bij het meerwerk van een nieuwbouwwoning. Zo kun je deuren maken op de volle lengte. Een absolute Don’t? Met meubels op een groot vloerkleed lijkt een zithoek sneller een sfeervol geheel. Een te klein vloerkleed  maakt een beetje een verloren indruk in een grote ruimte. Dus ga voor groot!”

Favoriete woonwinkels

Het huis staat vol met prachtige merken. We zijn heel benieuwd waar Lindia al dat leuks shopt voor haar interieur. Lindia: “Mijn favoriete woonwinkel is Seven Days Store. In een heel bijzonder doorleefd pand midden in hartje van Delft beleef je een avontuurlijk woonconcept. In deze winkel heb ik de meeste inspiratie op gedaan. Maar ook bij Loods5 en Giga Meubel kom ik graag. Voor accessoires slaag ik vaak bij Kwantum en Delsman & Delsman in Naaldwijk en online bij Bleq en Wehkamp. Op aanraden van Souraya (Binti Home) ga ik binnenkort naar Skyler Store in Leiden. Bodilson, PTMD en Zuiver vind ik persoonlijk erg mooie merken. Eigentijdse woonaccessoires met een stoere uitstraling die zich thuis voelen in elk interieur.”

Interieurtips | Joyfulstylin | Lindia | Stek Magazine

Toekomstdroom

Lindia volgde in 2005  naast haar baan de opleiding Binnenhuisarchitectuur kleur & styling bij IVB (Instituut voor Binnenhuisarchitectuur). Lindia’s passie voor interieur straalt ervan af. Lindia: “Op Instagram ben ik samen met een vriendin een interieur account gestart waarbij ook regelmatig leuke budgettips langskomen. We geven inspiratie en interieurtips hoe je je huis stijlvol kunt inrichten met een klein budget. Dit voorjaar wil ik graag een cursus SketchUp gaan volgen om 3D te leren tekenen. Mijn droombaan is een marketing/communicatie functie binnen de interieurbranche en om ooit van Joyful Stylin een eigen bedrijfje te maken als interieurstyliste.” We blijven Lindia volgen! Jij ook? Volg Lindia via Instagram @joyfulstylin

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.