Stek Woon & Lifestyle Magazine
Expressieve interieur van Mr. Polska | Stek Magazine

De expressieve badkamer van Mr. Polska

Dominik Groot, alias Mr. Polska, is rapper en acteur. Hij woont in een oude drukkerij op een bijzondere plek in Rotterdam. De woonstijl van Mr. Polska omschrijft hij zelf als industrieel, modern en expressief. Zijn opvallende badkamer is daar een mooi voorbeeld van.

Badkamer Mr. Polska | Stek Magazine

Eyecatchers

Mr. Polska verbouwde zijn woning in vijf maanden tijd van een kale betonnen ruimte tot zijn droomhuis. Oude elementen zoals de betonnen balken heeft hij een nieuw leven ingeblazen en terug laten komen in het interieur. Hij wilde een creatieve en inspirerende plek creëren, waar hij zich thuis voelt. Een plek met bijzondere objecten, kunst en kleurgebruik. Daarnaast heeft hij een aantal eyecatchers aangebracht, waaronder een grote woonkeuken, een patio en deze bijzondere badkamer.
“Er kwamen heel veel keuzes op me af tijdens de verbouwing”, vertelt Mr. Polska. “Ik moest ineens gaan nadenken over zaken die ik van te voren nooit had bedacht. Mijn aparte smaak lag niet altijd binnen mijn budget of was in Nederland gewoonweg niet te vinden. Mijn inspiratiebron was Pinterest. Ik heb diverse moodboards gemaakt, stalen vergeleken en m’n aannemer tot waanzin gedreven, haha!”

Badkamer Mr. Polska | Stek Magazine

Mijn aparte smaak lag niet altijd binnen mijn budget of was in Nederland gewoonweg niet te vinden.

Badkamer Mr. Polska | Stek Magazine
Badkamer Mr. Polska | Stek Magazine

Persoonlijkheid

Het moeilijkste aan de verbouwing vond Mr. Polska de keuze voor de tegels omdat hij op zoek was naar heel bijzondere badkamertegels. Mr. Polska: “Ik wilde vooral geen standaard badkamer creëren. Ik was op zoek naar tegels met een wauw-factor en kleur – tegels die mijn persoonlijkheid reflecteren. Daarnaast wilde ik zo optimaal mogelijk gebruik maken van de ruimte. Ik ben gaan kijken bij Jan Groen tegels. Zij zijn de grootste aanbieder met de meeste keus. Alles is mogelijk en dat sprak mij natuurlijk aan. In de winkel van Jan Groen Tegels heb ik met hun hulp de knoop durven doorhakken. Ik kreeg het advies twee totaal afzonderlijke tegels met elkaar te combineren. Dat was een match! De badkamer is helemaal perfect geworden.”

Badkamer Mr. Polska | Stek Magazine
Badkamer Mr. Polska | Stek Magazine

“Ik kreeg het advies twee totaal afzonderlijke tegels met elkaar te combineren. Dat was een match! De badkamer is helemaal perfect geworden.”

Voor welke tegels heeft Mr. Polska gekozen?

vtwonen Villa Dark Gold Metallic
13 x 13 x 0,8 cm
Meer informatie

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.