Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stek Magazine buitenkijker

Yvonne Kwakkel: Mijn Ibiza tuinstijl

Tuin van Yvonne Kwakkel

Yvonne Kwakkel woont met haar man Sander, drie kinderen en drie katten in een nieuwbouwwijk in Flevoland. Dat het interieur en stylen haar grote passie is, zien we terug in elke kamer en ruimte van het huis. We mochten eerder al een kijkje nemen in haar prachtige huis met stoere inrichting.

Tuinstijl Ibiza

Naast styling fotografeert Yvonne ook graag. Ze maakte een aantal prachtige plaatjes van haar tuin en geeft ons een kijkje. Wat een leuke buitenkijker! Yvonne over haar tuin: “Wij hebben onze inspiratie van de landen Ibiza en Italië. Wij wilden een tuin creëren met het gevoel: ‘op vakantie in eigen tuin’.” Dat is zeker gelukt met de prachtige palmen en heerlijke hoekjes. Zo heb je elke dag het gevoel of je in Spanje of Italië bent. Heerlijk! Neem ook een kijkje op Instagram voor nog meer mooie foto’s van het huis en de tuin van Yvonne

Meditereanse tuin | Vakantiesfeer tuin | Tropische planten

Meditereanse tuin | Vakantiesfeer tuin | Tropische planten
Meditereanse tuin | Vakantiesfeer tuin | Tropische planten

Deel jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent, een prachtig ingericht terras, een droomtuin of net een nieuwe badkamer? Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker.

3 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.