Stek Woon & Lifestyle Magazine
Binnenkijken: Het hele huis in dezelfde stoere stijl

Binnenkijken: Het hele huis in dezelfde stoere stijl

Yvonne woont met haar man Sander en drie kinderen, Colin (13), Mitchell (12), Caitlin (10) en drie katten in een nieuwbouwwijk in Flevoland. Dat het interieur en stylen haar grote passie is, zien we terug in elke kamer en ruimte van het huis. Stek Magazine mocht een kijkje nemen.

Grote passie

Yvonne en haar gezin wonen sinds vier jaar in hun nieuwbouwwoning in Flevoland. Ze zagen destijds in de krant dat er nieuwe huizen gebouwd werden in hun dorp en aarzelden geen moment. Naast haar parttime baan in een kinderkledingwinkel heeft Yvonne genoeg hobby’s. Ze heeft een eigen paard, loopt graag hard en stopt heel veel tijd in haar interieur. “Dat is mijn grote passie”, vertelt Yvonne. “Ook ben ik sinds kort begonnen met fotografie. Ik heb verschillende cursussen gevolgd en zelfs al een paar opdrachten gehad. Ik hoop dit in de toekomst verder uit te breiden en dan een combinatie te vinden van interieurstyling en fotografie.”

Prachtige plaatjes

We volgen Yvonne op Instagram, waar prachtige plaatjes van haar huis voorbij komen. Altijd perfect opgeruimd. “Nee hoor,” lacht Yvonne. “Het is hier niet altijd opgeruimd. Dat is onmogelijk met drie kinderen in huis. Maar ik vind het gewoon ontzettend leuk om onze woning zo mooi en goed mogelijk te stylen. Eigenlijk begon die liefde al toen ik nog klein was. Mijn kamer stond regelmatig op z’n kop. Dan had ik weer alles veranderd en verplaatst. Die gewoonte is altijd gebleven. Mijn spullen in huis staan nooit langer dan een maand op dezelfde plek. Dan wil ik het toch weer anders en ga ik aan de slag. Ik koop zeker een paar keer per maand nieuwe accessoires. Dat kan iets écht nieuws zijn, maar ik koop ook graag via Marktplaats of bij de Kringloop.”

Alles in dezelfde stijl

Yvonne omschrijft haar woonstijl als ‘stoer, warm en gezellig met een industriële look’. Het hele huis heeft deze uitstraling. “Mijn man en ik houden van dezelfde stijl. Grote veranderingen overleg ik natuurlijk wel, maar het inrichten laat hij helemaal aan mij over. De kinderkamers hebben ook allemaal dezelfde stoere look als beneden. “De kinderen waren heel erg makkelijk toen we hun kamers gingen inrichten. Ze vinden alles prima en altijd alles mooi wat ik doe. Voor mij is het belangrijk dat hun kamertje net zo gezellig is als beneden. Daarom hebben alle ruimtes dezelfde stijl.”

Binnenkijken: Het hele huis in dezelfde stoere stijl

Mijn favorieten

Zoveel fijne hoekjes en zoveel mooie spulletjes. Een favoriet? “Wat spulletjes betreft is de salontafel mijn favoriete meubelstuk. Die hebben we namelijk zelf gemaakt en dat maakt het bijzonder. En een favoriete plek? Ik zit graag op de bank met een boekje, thee en chocolade. Maar ik vind het ook gezellig als mijn man aan het koken is om bij hem aan het kookeiland te zitten. Mijn droomhuis? Als we ooit gaan verhuizen dan staat ons droomhuis in Amersfoort. Het liefst een oud huis.”

De ideale slaapkamer

In deze editie van Stek Magazine besteden we veel aandacht aan de slaapkamer. We zijn dan ook even benieuwd of Yvonne nog een
tip heeft voor het inrichten van de slaapkamer. “Een slaapkamer is voor iedereen iets persoonlijks. Net als een huiskamer. Je moet je er kunnen ontspannen. Maak het daarom gezellig, net zoals beneden.”

Gezellig met het gezin

Januari is de maand bij uitstek voor heerlijke lazy Sundays. Hoe ziet de perfecte luier
zondag eruit bij Yvonne? “Mijn favoriete lazy Sunday is lekker de hele dag mijn pyjama aan, haar in een knot. Gezellig met de kids een film kijken. Of oude foto’s of filmpjes kijken van vroeger. Natuurlijk een kop thee en bros chocolade erbij. Gewoon gezellig het gezin om mij heen in ons heerlijke huis.”

Wil je Yvonne volgen? Neem een kijkje op haar instagram: yvonne_kwakkel

2 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.